Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Πρόστιμα 1000 ευρώ σε ιδιοκτήτες αλόγων βεβαίωσε η Διεύθυνση Κτηνιατρικής Λέσβου

Επικυρώθηκαν από τη Διεύθυνση Κτηνιατρικής Λέσβου δυο πρόστιμα 500 ευρώ το καθένα για παράλειψη κανόνων ευζωίας ιπποειδών (αλόγων). Όπως ενημερώνει ο Φιλοζωικός Σύλλογος ΚΙΒΩΤΟΣ Μυτιλήνης το ένα πρόστιμο βεβαιώθηκε σε ιδιοκτήτη αλόγου στο Λισβόρι και το άλλο στην περιοχής της Αγ.Παρασκευής ενώ σχηματίστηκε και δικογραφία.

Η ΚΙΒΩΤΟΣ επισημαίνει ότι η Ελληνική νομοθεσία για την προστασία των ζώων δεν εξαντλείται στα σκυλιά και στα γατιά. Προστατεύει κάθε ζώο. «Αυτό το γνωρίζουν πλέον όλο και περισσότεροι συμπολίτες μας, οι οποίοι έχουν αρχίσει να καταγγέλουν την κακοποίηση και αλόγων και προβάτων και γαϊδουριών και αγελάδων και άλλοων οικόσιτων/παραγωγικών ζώων».

Τέλος ο Φιλοζωικός Σύλλογος υπογραμμίζει ότι «ας γνωρίζουν λοιπόν οι βασανιστές των ζώων στη Λέσβο ότι η εποχή που μπορούσαν να υπολογίζουν στην αδιαφορία ή/και στην άγνοια των υπολοίπων από εμάς, φτάνει στο τέλος της»!

πηγή Στο Νησί

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Πίσω από το παραπέτασμα της γελοιότητας

Είναι το λιγότερο αστεία και γραφικά τα κυβερνητικά στελέχη, όταν βγαίνουν στα κανάλια να εξηγήσουν ότι το πακέτο των 37 δισ. η Ελλάδα το κέρδισε με το σπαθί του Κυριάκου Μητσοτάκη, με τις εξαιρετικές διαπραγματευτικές του δυνατότητες και με τις λαμπρές επιδόσεις της ελληνικής οικονομίας.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις