Live τώρα    
14°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
14 °C
11.7°C15.4°C
2 BF 86%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
11.0°C13.3°C
4 BF 81%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
11.0°C12.0°C
3 BF 82%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ασθενείς βροχοπτώσεις
18 °C
16.0°C18.8°C
5 BF 71%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
10 °C
9.9°C10.7°C
3 BF 100%
Σε επιφυλακή η ΕΛ.ΑΣ. ενόψει των τριπλών εκλογών
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Σε επιφυλακή η ΕΛ.ΑΣ. ενόψει των τριπλών εκλογών

Ένταση των μέτρων για τη φύλαξη στόχων ενόψει της τριπλής εκλογικής διαδικασίας της Κυριακής και με δεδομένη την απαραίτητη επιφυλακή εξαιτίας των ενεργειών αλληλεγγύης στον απεργό πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα αποφασίστηκε κατά την προχθεσινή τηλεδιάσκεψη του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. Αριστείδη Ανδρικόπουλου με τους αστυνομικούς διευθυντές της χώρας, στην οποία όμως παρέστη και η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη.

«Διαφυλάξτε το κύρος της αστυνομίας» φέρεται να είπε η Όλγα Γεροβασίλη στους αστυνομικούς, επισημαίνοντας ότι υπάρχουν σχέδια, συγκεκριμένα μέτρα, αλλά πρέπει αυτά να εφαρμοστούν με υπευθυνότητα για να να μην υπάρξουν άλλα παρατράγουδα.

Ο αρχηγός από την πλευρά του επισήμανε μέσω της τηλεδιάσκεψης στους αστυνομικούς διευθυντές να είναι σε απόλυτη ετοιμότητα δεδομένης της συγκυρίας.

Υπενθυμίζεται ότι είναι σε εξέλιξη η ΕΔΕ που διέταξε ο αρχηγός της αστυνομίας για την επίθεση με μπογιές στη Βουλή και την οποία ανέθεσε σε αντιστράτηγο με την εντολή να έχει ολοκληρωθεί εντός είκοσι ημερών.

Σημειώνεται ότι το βράδυ της Τρίτης ο Αρ. Ανδρικόπουλος μαζί με τον γενικό επιθεωρητή Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος Χρ. Δραγατάκη, τον γενικό αστυνομικό διευθυντή Αττικής Ανδρ. Βασιλόπουλο με τον πρώτο βοηθό του Γ. Ψωμά και τον διευθυντή Ασφάλειας Αττικής Γ. Κανέλλο επιθεώρησαν τις αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονται σε όλα τα εκλογικά κέντρα των κομμάτων και των υποψηφίων δημάρχων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL