Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ο Χρ.Ράμμος νέος πρόεδρος της Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών

Eurokinissi

Ο Χρ.Ράμμος, είναι επίτιμος αντιπρόεδρος του ΣτΕ, καθηγητής στη Σχολή Δικαστών και επελέγη με πλειοψηφία 4/5 της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής

Τον Χρήστο Ράμμο επέλεξε η Διάσκεψη των Προέδρων ως πρόεδρο της Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών. Ο κ. Ράμμος, ο οποίος είναι επίτιμος αντιπρόεδρος του ΣτΕ, καθηγητής στη Σχολή Δικαστών, επελέγη με την πλειοψηφία των 4/5 της Διάσκεψης των Προέδρων (20 από τα 25 μέλη-εκπροσώπους των κομμάτων). Το ΚΚΕ και η ΧΑ δήλωσαν «παρών».

Όπως ενημέρωσε τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, την προηγούμενη εβδομάδα, η Διάσκεψη των Προέδρων έδωσε προς το υπουργικό συμβούλιο τις προτάσεις της για τον πρόεδρο του Αρείου Πάγου και τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

Σήμερα, έπειτα από ακρόαση 10 προσώπων, η Διάσκεψη θα δώσει τις πέντε προτάσεις της για τις θέσεις τριών αντιπροέδρων του ΣτΕ, για την πλήρωση των οποίων θα αποφασίσει το υπουργικό συμβούλιο. Πρόκειται για τους κ.κ. Κωνσταντίνο Κουσούλη, Ευαγγελία Νίκα, Δημήτριο Μακρή, Παναγιώτα Καρλή και Γεώργιο Τσιμέκα.

Δείτε όλα τα σχόλια