Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Π.Λάμπρου: Πρόκληση η προεκλογική συγκέντρωση Κασιδιάρη στον Κολωνό

Στη φωτογραφία από τη σουηδική πόλη Βεξιέ, απεικονίζεται η 38χρονη Πολωνοεβραία Ντανούτα Ντάνιελσον να ρίχνει «τσαντιά» στον Σέπο Σέλουσκα, στέλεχος του κόμματος του Βόρειου Ράιχ, ο οποίος λίγο αργότερα καταδικάσθηκε για τον βασανισμό και τη δολοφονία ενός Εβραίου ομοφυλόφιλου. Η Ντανούτα πρόσφατα έγινε και άγαλμα, μνημείο μιας πράξης θαραλλέας και δίκαιης από μια γυναίκα που δε φοβήθηκε

«Το αντιφασιστικό κίνημα θα συγκεντρωθεί για να φροντίσει να μην ρίξουν -πάλι- το ρατσιστικό τους δηλητήριο, να μη χτυπήσουν -πάλι- ανθρώπους. Φυσικά θα είμαστε και εμείς εκεί» τονίζει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον συνδυασμό ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία

«Αύριο, υποτίθεται, πως ο ναζιστής και υπόδικος Κασιδιάρης θα κάνει προεκλογική συγκέντρωση στην Πλατεία Αγίου Γεωργίου στον Κολωνό. Δεν είναι απλώς πρόκληση από έναν εσμό φασιστών που κατηγορούνται για δολοφονίες, ντόπιων και μεταναστών. Δεν είναι απλώς χυδαιότητα από μια συμμορία που ορίζεται ως εχθρός των ανθρώπων, όλων των υπόλοιπων ανθρώπων, εκτός από αυτούς που τους μοιάζουν πολιτικά» σημειώνει με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον συνδυασμό ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Πάνος Λάμπρου.

Ο ίδιος προσθέτει ότι «το θέμα είναι πως νομίζουν ότι μπορούν να συγκεντρώνονται και να γίνονται πραγματικός φόβος και πραγματικός τρόμος! 
Χιλιάδες μετανάστες, χιλιάδες δημοκράτες και αριστεροί πολίτες ζουν στον Κολωνό και οι μαχαιροβγάλτες της Χρυσής Αυγής θα είναι εκεί και ποιος ξέρει τι μπορεί να κάνουν!»

«Φυσικά, λοιπόν, το αντιφασιστικό κίνημα θα συγκεντρωθεί για να φροντίσει να μην ρίξουν –πάλι – το ρατσιστικό τους δηλητήριο, να μη χτυπήσουν –πάλι - ανθρώπους, να μην εξευτελίσουν –πάλι- προσωπικότητες. Φυσικά θα είμαστε και εμείς εκεί. Ούτε στον Κολωνό, ούτε και πουθενά» τονίζει ολοκληρώνοντας ο Π.Λάμπρου.

Δείτε όλα τα σχόλια

Όλες οι Ειδήσεις