Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
14.5°C19.6°C
3 BF 59%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
13.5°C17.7°C
1 BF 73%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
14.3°C16.6°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
14.8°C18.0°C
1 BF 58%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
16.3°C16.3°C
1 BF 65%
Θ. Λυμπερόπουλος: Απόλυτη δικαίωση κόντρα στη νεοφιλελεύθερη πολιτική της αντιπολίτευσης (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Θ. Λυμπερόπουλος: Απόλυτη δικαίωση κόντρα στη νεοφιλελεύθερη πολιτική της αντιπολίτευσης (Video)

Απόλυτη δικαίωση για την τροπολογία του υπουργείου Μεταφορών με την οποία μπαίνει τέλος στην εκκαθάριση εκτός Ελλάδας των συναλλαγών που συνδέονται με τη διαμεσολάβηση υπηρεσιών ταξί από εταιρείες τύπου Beat στη χώρα μας εκφράζει ο πρόεδρος της ΠΟΕΙΑΤΑ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Επαγγελματιών Ιδιοκτητών Αυτοκινητιστών Ταξί και Αγοραίων) Θύμιος Λυμπερόπουλος.https://www.youtube.com/embed/wB_8Iut8-EE

Όπως είπε μιλώντας στην ΕΡΤ1, πρόκειται για απόλυτη δικαίωση μίας πολιτικής απέναντι στις πολυεθνικές και απέναντι σε όποια κοινωνική ομάδα εναντιώνεται κατά της φυγής χρήματος στο εξωτερικό. «Ποιοι στήριξαν αυτήν την νεοφιλελεύθερη πολιτική; Ήταν τα κόμματα της αντιπολίτευσης με διαγγέλματα, με αγωγές εις βάρους μου γιατί διεκδικούσα το αυτονόητο ειδικά μετά την απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου που έβαλε τάξη» υπογράμμισε.

Ο Θ.  Λυμπερόπουλος ανέφερε ότι δεν μπορεί μία εφαρμογή να εισπράττει ως τρίτος, να πηγαίνει τα λεφτά στο εξωτερικό και να φέρνει τα υπόλοιπα στον ταξιτζή αφού κρατάει την προμήθειά του. «Δεν μπορεί να μεταχειρίζεται ως γαλέρα επαγγελματίες με προσωπικά δεδομένα που ουδείς ελέγχει. Δεν μπορεί να μην υπάρχει κράτος που να ελέγχει έσοδα και έξοδα οποιαδήποτε πολυεθνικής η οποία επικαλείται ότι είναι καινοτομία».

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΙΑΤΑ εξήγησε ότι ο κλάδος ζήτησε να βάλει POS ο οδηγός ταξί που δουλεύει την εφαρμογή ώστε να εισπράττει και να δίνει την προμήθεια που έχει συμφωνήσει σε τραπεζικό λογαριασμό στη χώρα μας. Όπως είπε, με αυτόν τον τρόπο κόβει τιμολόγιο στον ταξιτζή για να είναι φορολογικά εντάξει, καθώς τώρα είναι στον αέρα. «Δεν υπάρχει μόνο η φυγή πλούτου στο εξωτερικό. Σε περίπτωση που γίνει έλεγχος στον οδηγό και δεν υπάρχουν αποδείξεις, θα χάσει το αυτοκίνητό του» υπογράμμισε ο Θ. Λυμπερόπουλος και συμπλήρωσε:

«Δεχτήκαμε πολιτική επίθεση επειδή πιθανόν υπάρχουν κάποια συμφέροντα από πίσω».

Συντάκτης: avgi.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL