Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
14.7°C18.4°C
4 BF 63%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
16.3°C19.7°C
3 BF 46%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
17.1°C18.3°C
2 BF 61%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
18.2°C19.8°C
6 BF 53%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
16.8°C18.5°C
0 BF 48%
Α. Παπαρρούσου: Η αστυνομία είναι πανεύκολο να εντοπίσει τον άνδρα με το κίτρινο μπλουζάκι (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Α. Παπαρρούσου: Η αστυνομία είναι πανεύκολο να εντοπίσει τον άνδρα με το κίτρινο μπλουζάκι (Video)

Με μία μίνιμουμ επεξεργασία του υλικού η αστυνομία θα μπορούσε να οδηγηθεί τάχιστα στην ανεύρεση του άνδρα με το κίτρινο μπλουζάκι δήλωσε η εκ των δικηγόρων της οικογένειας του Ζακ Κωστόπουλου, Άννυ Παπαρρούσου.https://www.youtube.com/embed/itH5Vn_pcl8

Όπως είπε μιλώντας στην ΕΡΤ1, από την επεξεργασία του βιντεοληπτικού υλικού «προκύπτει εμφατικά που υπάρχει ένα πρόσωπο που προφανώς παίζει ένα ρόλο σε όλα τα σκηνικά που εκτυλίσσονται, είναι παρών σε όλες τις σκηνές. Είναι προφανές ότι γνωρίζει πολύ καλά τι έχει διαμειφθεί και είναι προφανές ότι παίζει κάποιο ρόλο στην εξέλιξη του περιστατικού».

Μάλιστα σημείωσε ότι το συγκεκριμένο πρόσωπο« είναι παρών και ανάμεσα στις τάξεις των αστυνομικών, ενώ κρατάει κάποιο όργανο που προσομοιάζει στα γκλομπ της αστυνομίας.»

«Αυτός ο άνθρωπος αναζητείται από την πρώτη στιγμή. Δεν κατέστη δυνατό να ταυτοποιηθεί παρόλο που το πρόσωπό του φαίνεται καθαρά σε όλες τις σκηνές. Πρέπει να καλυφθεί το κενό καθώς έχει πολύ μεγάλη σημασία να γνωρίζουμε το σύνολο των περιστατικών που εκτυλίχθηκαν» τόνισε.

Η Α. Παπαρρούσου επισήμανε ότι «είναι βέβαιο ότι εκτός από αυτόπτης μάρτυρας από την αρχή μέχρι το τέλος έχει να εισφέρει και πολύτιμες πληροφορίες για το τι έγινε πριν και για ποιο λόγο ο Ζαχαρίας Κωστόπουλος αναγκάστηκε να μπει μέσα στο κοσμηματοπωλείο»

Η δικηγόρος της οικογένειας ανέφερε ότι αστυνομία δεν τον αναζήτησε από την αρχή, αλλά κατόπιν αιτήματος των δικηγόρων της οικογένειας και μετέπειτα παρέμβασης του ανακριτή, χωρίς ωστόσο να μπορέσει να τον ταυτοποιήσει.

«Τα βίντεο υπήρχαν από την αρχή στο υλικό της δικογραφίας έτσι ώστε να είναι πανεύκολο από την αστυνομία να ταυτοποιήσει τον συγκεκριμένο άνθρωπο και να τον καλέσει να καταθέσει. Με μία μίνιμουμ επεξεργασία του υλικού η αστυνομία θα μπορούσε να οδηγηθεί τάχιστα στην ανεύρεσή του» κατέληξε.

Διαβάστε επίσης:

Forensic Architecture: Ποιος είναι ο άνδρας με την κίτρινη μπλούζα στη δολοφονία του Ζακ; (Video)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL