Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Στο δήμο Βιάννου ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Στ. Αραχωβίτης

Συναντήσεις στο δήμο Βιάννου είχε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Σταύρος Αραχωβίτης, μετα την ολοκλήρωση της ημερίδας για την κλιματική αλλαγή στο Ηράκλειο και πριν μεταβεί στην Ιεραπετρα, οπου θα πραγματοποιήσει ομιλία.

Ο κ. Αραχωβίτης επισκέφθηκε τους συνεταιρισμούς Εμπάρου, 'Ανω Βιάννου, 'Αρβης και Ψαρής Φοράδας, όπου είδε τις εγκαταστάσεις και τα τυποποιητήρια.

Ο υπουργός συμμετείχε σε σύσκεψη στο δημαρχείο, όπου φορείς του έθεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή, ενώ ζήτησαν στήριξη σε ότι αφορά το φράγμα Αμιρών-Αγίου Βασιλειου, προυπολογισμού 15 εκατομμυρίων ευρώ, για το οποίο σε λίγες μέρες, όπως του εξήγησε ο δήμαρχος Παύλος Μπαριτακης, θα έχουν ολοκληρωθεί και οι διαδικασίες για τους περιβαλλοντικούς όρους.

Ο κ. Αραχωβίτης δεσμεύτηκε για την υλοποίηση του έργου μέσα από το μέτρο 4.3, το οποίο ενισχύθηκε με 500 εκατομμύρια ευρώ.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ναι, αλλά ο Τσίπρας έφερε Μνημόνια

Μπορεί τα κανάλια να δοξάζουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά στον πραγματικό κόσμο η κατάσταση δεν είναι καθόλου ρόδινη. Υπάρχουν τεράστιες δυσκολίες, το κλίμα κάθε άλλο παρά αισιόδοξο είναι, η πολυδιαφημισμένη ρευστότητα πέφτει με το σταγονόμετρο.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις