Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

«Προσφυγή του ΠΑΜΕ για να διορίσει μονοπαραταξιακή διοίκηση στην ΟΙΥΕ»

Η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος, με ανακοίνωση της κάνει λόγο για «κατάπτυστη αίτηση» και για «απύθμενο θράσος» του ΠΑΜΕ

«Οι αυτόκλητοι προστάτες της εργατικής τάξης, οι τραμπούκοι του ΠΑΜΕ αφού διέλυσαν το Συνέδριο της Ομοσπονδίας κατέθεσαν μέσα σε 15 ώρες αίτηση ασφαλιστικών μέτρων για διορισμό Προσωρινής Διοίκησης αποτελούμενης μόνο από 21 μέλη του ΠΑΜΕ!», τονίζει με ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος, κάνοτνας λόγο για «απύθμενο θράσος» του ΠΑΜΕ.

Η ΟΙΥΕ προσθέτει δε ότι «την κατάπτυστη αυτή αίτηση (προς την αστική δικαιοσύνη!!) την καταθέτουν τα "επαναστατικά και ταξικά σωματεία" του ΠΑΜΕ: ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας και Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων ΑΕ και Γραφείων Αθήνας. Ντροπή και αίσχος. Η βρωμιά σε όλο της το μεγαλείο».

Τέλος, στην ίδια ανακοίνωση σημειώνεται ότι «αφού στο όνομα της εργατικής τάξης τραμπούκισαν πάνω από 500 συνέδρους και διέλυσαν το συνέδριο της μεγαλύτερης εργατικής ομοσπονδίας, τώρα καταφεύγουν στην αστική δικαιοσύνη, μήπως και καταφέρουν με πειρατικό και μαφιόζικο τρόπο, να διοριστούν δικαστικά και να κάνουν κατάληψη της Ομοσπονδίας».  

«Η κατρακύλα τους δεν έχει όρια. Η ηθική είναι άγνωστη λέξη για αυτούς. Ο πάτος τον οποίον έχουν πιάσει δεν περιγράφεται» υπογραμμίζεται στην ίδια ανακοίνωση.

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Τάξις και Ασφάλεια

Από την επιχείρηση που έκαναν τα ΜΑΤ στα Εξάρχεια, μετά το τέλος της πορείας του Πολυτεχνείου, πληθαίνουν στα κοινωνικά δίκτυα τα βίντεο που δείχνουν τους αστυνομικούς σε ένα ντελίριο φανατισμού να επιδίδονται σε πράξεις αναίτιας βίας.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο