Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ν. Σαντορινιός: Μεταφορικό ισοδύναμο και στα αεροπορικά εισιτήρια (Video)

«Πιθανόν πολύ σύντομα να ανακοινώσουμε την ένταξη των αεροπορικών εισιτηρίων από τα νησιά προς την κεντρική Ελλάδα στο μεταφορικό ισοδύναμο»

Η κυβέρνηση εξετάζει να υπάρξει μεταφορικό ισοδύναμο και στα αεροπορικά εισιτήρια, μετά τα ακτοπλοϊκά, όπως αποκάλυψε ο αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας Νεκτάριος Σαντορινιός.

«Πιθανόν πολύ σύντομα να ανακοινώσουμε την ένταξη των αεροπορικών εισιτηρίων από τα νησιά προς την κεντρική Ελλάδα στο μεταφορικό ισοδύναμο» δήλωσε μιλώντας στην τηλεόραση του Kontra.

Ο Ν.  Σαντορινιός ανέφερε ότι το μεταφορικό ισοδύναμο δουλεύει αρκετά, καθώς πάνω από 100.000 εισιτήρια έχουν ήδη πληρωθεί. «Ιδιαίτερα το τελευταίο δίμηνο που μπήκαν όλα τα νησιά, έχουμε μεγάλη συμμετοχή στην ένταξη των πολιτών στα νησιά» ανέφερε και συμπλήρωσε ότι πολύ σύντομα θα γίνουν οι ανακοινώσεις για τα καύσιμα, για να ξεκινήσει και η εφαρμογή της επιδότησης καυσίμου στα μικρά και απομακρυσμένα νησιά.

Ο αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας έκανε λόγο για μία ασπίδα προστασίας των νησιωτών και σημείωσε ότι αναμένονται και άλλες επεκτάσεις του μέτρου, καθώς ήδη έχουν ξεκινήσει συζητήσεις για να ενταχθούν οι επιχειρήσεις της Κρήτης.

Συντάκτης: avgi.gr

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Ξέρουν ήδη ότι χάνουν

  Εχθές η εκπρόσωπος της Ν.Δ. Μαρία Ζαχαράκη έστειλε στο ΕΣΡ επιστολή, με την οποία επιχειρεί να μπλοκάρει τη μετάδοση της ομιλίας του Αλ. Τσίπρα την Παρασκευή το βράδυ. Το τυπικό ζήτημα είναι ότι ο...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο