Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
18.0°C20.1°C
1 BF 47%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
11.9°C17.0°C
2 BF 52%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
15 °C
14.9°C17.6°C
1 BF 77%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
18.3°C19.8°C
0 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
15 °C
14.9°C18.0°C
0 BF 58%
Εντοπισμός νέων ύποπτων επιστολών σε πανεπιστημιακά ιδρύματα
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Εντοπισμός νέων ύποπτων επιστολών σε πανεπιστημιακά ιδρύματα

Σε συνέχεια του χθεσινού μπαράζ αποστολής ύποπτων επιστολών που περιείχαν ουσία κόλλας και ουσία που χρησιμοποιείται σε μελάνια εκτύπωσης -σύμφωνα με τους εργαστηριακούς ελέγχους- σε πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας, εντοπίστηκαν άλλες πέντε επιστολές. Η πρώτη στο ΤΕΙ Λαμίας και η δεύτερη στο πανεπιστήμιο της Πάτρας,

Επίσης ύποτποι φάκελοι εντοπίστηκαν στο πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, στο ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας στην Πάτρα και στο ΤΕΙ Καλαμάτας.

Ο πρύτανης του ΤΕΙ της Λαμίας ήταν μεταξύ των αποδεκτών ύποπτων δεμάτων. Χαρακτηριστικό είανι ότι τα  δύο τέτοια πακέτα έφτασαν στις 28 Δεκεμβρίου στο ΤΕΙ Λαμίας.

Παράλληλα, άλλο ένα περιστατικό ανεύρεσης φακέλου που κρίθηκε ύποπτος, σημειώθηκε στο πανεπιστήμιο Πάτρας. Αμέσως ενημερώθηκαν οι αρχές και κλιμάκιο της 6ης ΕΜΑΚ μετέβη στο πανεπιστήμιο προκειμένου να παραλάβει με ασφάλεια τον φάκελο και να σταλεί για εξέταση στο Γενικό Χημείο του Κράτους.

Επιπλέον, τρεις φάκελοι, οι οποίοι κρίθηκαν ύποπτοι, εντοπίστηκαν σήμερα και στο πανεπιστήμιο Πελοποννήσου στην Καλαμάτα, ενώ ένας ακόμη φάκελος βρέθηκε στο ΤΕΙ της πόλης. Μόλις εντοπίστηκαν οι φάκελοι, ειδοποιήθηκαν αμέσως οι αρχές.

Παράλληλα και στο ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας, στην Πάτρα εντοπίστηκε ύποπτος φάκελος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σήμερα, παρέμεινε κλειστό το πανεπιστήμιο Αιγαίου λόγω της αποστολής των ύποπτων επιστολών από την Ινδία.

Χθες, εντοπίστηκαν ύποπτες επιστολές σε 11 πανεπιστημιακά ιδρύματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL