Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Εντοπισμός νέων ύποπτων επιστολών σε πανεπιστημιακά ιδρύματα

Eurokinissi

Ύποπτες επιστολές σε πέντε πανεπιστημιακά ιδρύματα εντοπίστηκαν σήμερα. ΤΕΙ Λαμίας, πανεπιστήμιο της Πάτρας, πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, στο ΤΕΙ Καλαμάτας και στο ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας

Σε συνέχεια του χθεσινού μπαράζ αποστολής ύποπτων επιστολών που περιείχαν ουσία κόλλας και ουσία που χρησιμοποιείται σε μελάνια εκτύπωσης -σύμφωνα με τους εργαστηριακούς ελέγχους- σε πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας, εντοπίστηκαν άλλες πέντε επιστολές. Η πρώτη στο ΤΕΙ Λαμίας και η δεύτερη στο πανεπιστήμιο της Πάτρας,

Επίσης ύποτποι φάκελοι εντοπίστηκαν στο πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, στο ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας στην Πάτρα και στο ΤΕΙ Καλαμάτας.

Ο πρύτανης του ΤΕΙ της Λαμίας ήταν μεταξύ των αποδεκτών ύποπτων δεμάτων. Χαρακτηριστικό είανι ότι τα  δύο τέτοια πακέτα έφτασαν στις 28 Δεκεμβρίου στο ΤΕΙ Λαμίας.

Παράλληλα, άλλο ένα περιστατικό ανεύρεσης φακέλου που κρίθηκε ύποπτος, σημειώθηκε στο πανεπιστήμιο Πάτρας. Αμέσως ενημερώθηκαν οι αρχές και κλιμάκιο της 6ης ΕΜΑΚ μετέβη στο πανεπιστήμιο προκειμένου να παραλάβει με ασφάλεια τον φάκελο και να σταλεί για εξέταση στο Γενικό Χημείο του Κράτους.

Επιπλέον, τρεις φάκελοι, οι οποίοι κρίθηκαν ύποπτοι, εντοπίστηκαν σήμερα και στο πανεπιστήμιο Πελοποννήσου στην Καλαμάτα, ενώ ένας ακόμη φάκελος βρέθηκε στο ΤΕΙ της πόλης. Μόλις εντοπίστηκαν οι φάκελοι, ειδοποιήθηκαν αμέσως οι αρχές.

Παράλληλα και στο ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας, στην Πάτρα εντοπίστηκε ύποπτος φάκελος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σήμερα, παρέμεινε κλειστό το πανεπιστήμιο Αιγαίου λόγω της αποστολής των ύποπτων επιστολών από την Ινδία.

Χθες, εντοπίστηκαν ύποπτες επιστολές σε 11 πανεπιστημιακά ιδρύματα.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ναι, αλλά ο Τσίπρας έφερε Μνημόνια

Μπορεί τα κανάλια να δοξάζουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά στον πραγματικό κόσμο η κατάσταση δεν είναι καθόλου ρόδινη. Υπάρχουν τεράστιες δυσκολίες, το κλίμα κάθε άλλο παρά αισιόδοξο είναι, η πολυδιαφημισμένη ρευστότητα πέφτει με το σταγονόμετρο.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις