Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

"Επι-στροφή στη Βρύση" για τις επιχειρήσεις εστίασης

Κοινή δράση από το Δίκτυο Μεσόγειος SOS, τον Δήμο Αθηναίων και την ΕΥΔΑΠ

Τις εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, των οποίων ο φυσικός πόρος «νερό» είναι καθημερινό προϊόν ή το προσφέρουν στις εγκαταστάσεις τους, καλεί το Δίκτυο Μεσόγειος SOS να συμμετάσχουν στην από κοινού προώθηση της αξίας του νερού βρύσης και στην επιδίωξη της αλλαγής κουλτούρας των εργαζομένων, των συνεργατών και των πελατών τους.

Το δίκτυο υπενθυμίζει ότι στο πλαίσιο της δράσης "Επι-στροφή στη Βρύση", σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων και την ΕΥΔΑΠ, το φετινό καλοκαίρι λειτουργούν τρεις δημόσιες βρύσες: η πρώτη στο Σύνταγμα στις αρχές της Ερμού, η δεύτερη στην Πλατεία Ασωμάτων και η τρίτη στην είσοδο του μετρό Κεραμεικός. Στόχος είναι, όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή της, να τεθούν σε λειτουργία και οι υπόλοιπες βρύσες της Αθήνας που αυτή τη στιγμή βρίσκονται εκτός λειτουργίας.

Η εν λόγω δράση χρηματοδοτείται από το Πράσινο Ταμείο, του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Ενημερώνει δε ότι για την επιβράβευση των επιχειρήσεων εστίασης δημιουργήθηκε το mobile application "Επι-στροφή στη Βρύση", όπου οι πολίτες μέσω ενός διαδραστικού χάρτη μπορούν να εντοπίσουν την πλησιέστερη δημόσια βρύση ή επιχείρηση όπου παρέχεται δωρεάν φρέσκο νερό βρύσης. Προτρέπει, λοιπόν, τις επιχειρήσεις να επικοινωνήσουν με το Δίκτυο Μεσόγειος SOS, προκειμένου να καταχωριστούν τα καταστήματά τους στην εφαρμογή με τα σημεία όπου παρέχεται δωρεάν φρέσκο νερό βρύσης.

Πρόσθετο όφελος στην ενδυνάμωση και υποστήριξη των πολιτών - καταναλωτών στη ζήτηση νερού βρύσης είναι η εξοικονόμηση χρημάτων, καθώς και η μείωση των πλαστικών απορριμμάτων, υπογραμμίζει. Για επικοινωνία παρέχει τα εξής στοιχεία:

* Στο Facebook: @epistrofistivrysi

* Η εφαρμογή της «Επι-στροφής στη Βρύση» για android συσκευές: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.app.vrysi.

* Η εφαρμογή της "Επι-στροφής στη Βρύση" για iOS συσκευές: https://goo.gl/fuhTRf.

* Για καταχώριση επιχειρήσεων στην εκστρατεία "Επι-στροφή στη βρύση": info@medsos.gr.

 

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Βουταρία

Έχουν πλημμυρίσει αυτές τις μέρες τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από διαφημίσεις Κέντρων Επαγγελματικής Κατάρτισης που πουλάνε μαθήματα τηλεκπαίδευσης

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις