Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ο Αμβρόσιος ξεπέρασε και τον εαυτό του

«Ο άθεος πρωθυπουργός Αλέξιος Τσίπρας επισύρει την κατάρα του Θεού – Η Ελλάδα καταστρέφεται από φωτιές και πυρκαγιές»

Τι και αν η χώρα είναι βουτηγμένη στο πένθος, με τον αριθμό των νεκρών να αυξάνεται, ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος εξαπέλυσε χυδαία επίθεση κατά του πρωθυπουργού, κατηγορώντας τον ότι ευθύνεται για την καταστροφή επειδή είναι... άθεος.

Σε «άρθρο» που δημοσιεύτηκε στην προσωπική του σελίδα με τίτλο « Ο άθεος πρωθυπουργός Αλέξιος Τσίπρας επισύρει την κατάρα του Θεού – Η Ελλάδα καταστρέφεται από φωτιές και πυρκαγιές», αναφέρει ότι «οι άθεοι του ΣΥΡΙΖΑ, είναι οι αίτιοι της γενικής καταστροφής! Με την αθεΐα τους διεγείρουν την οργή του Θεού».

Σε άλλο δε σημείο αναφέρει: «Μιά λέξη για το Θεό, δεν είπες! Μια επίκληση της Παναγίας μας δεν σε ακούσαμε νά λέγεις! Μιά ικεσία, όπως η πρόταση «Σώσε μας, Παναγία μας», θα μπορούσε να σβήσει τις πυρκαϊές σ' όλη τους την έκταση!»...

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Τάξις και Ασφάλεια

Από την επιχείρηση που έκαναν τα ΜΑΤ στα Εξάρχεια, μετά το τέλος της πορείας του Πολυτεχνείου, πληθαίνουν στα κοινωνικά δίκτυα τα βίντεο που δείχνουν τους αστυνομικούς σε ένα ντελίριο φανατισμού να επιδίδονται σε πράξεις αναίτιας βίας.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο