Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ανοιχτή Πόλη: Ψευδείς οι διαρροές σχετικά με την επίσκεψη Καμίνη στα Σκόπια

"Ποτέ μέχρι τώρα δεν έχει υπάρξει ανάλογη διαρροή και ο λόγος είναι προφανής, για άλλη μια φορά ο κύριος Καμίνης επιδιώκει να χρησιμοποιήσει τις ευκαιρίες που μπορεί να αδράξει από την δημοτική ατζέντα για να χτίσει το πολιτικό του προφίλ"

Ανυπόστατη χαρακτηρίζει την ανακοίνωση "που προφανώς διοχέτευσε στα ΜΜΕ το γραφείο τύπου Καμίνη και παρουσιάζει την αντιπολίτευση να έχει εμποδίσει την επικείμενη επίσκεψη του Δημάρχου στα Σκόπια" η δημοτική κίνηση, Ανοιχτή Πόλη.

Μάλιστα σημειώνει ότι "ποτέ το Δημοτικό Συμβούλιο δεν δίνει άδεια για τα ταξίδια του Δημάρχου, το μόνο που κάνει είναι να εγκρίνει την σχετική εκτός έδρας αποζημίωσή του".

Ωστόσο, η Ανοιχτή Πόλη θεώρησε "το ταξίδι πολύ σημαντικό και γι αυτό τον λόγο ζήτησε να περιληφθούν στη αποστολή και μέλη της αντιπολίτευσης, για να πάρει την απάντηση του Δημάρχου, «δεν πάμε εκδρομή, ο Δήμος εκπροσωπείται από τον Δήμαρχο». Αυτή είναι η αντίληψη περί δημοκρατίας του κύριου Καμίνη, αλλά η διάδοση ψευδών ειδήσεων ξεπερνά κάθε όριο".

Και καταλήγει πως "ποτέ μέχρι τώρα δεν έχει υπάρξει ανάλογη διαρροή και ο λόγος είναι προφανής, για άλλη μια φορά ο κύριος Καμίνης επιδιώκει να χρησιμοποιήσει τις ευκαιρίες που μπορεί να αδράξει από την δημοτική ατζέντα για να χτίσει το πολιτικό του προφίλ. Όχι κύριε Καμίνη, δεν είστε ο ήρωας της νέας εποχής στα Βαλκάνια. Για την ακρίβεια έρχεστε τελευταίος και καταϊδρωμένος"

Διαβάστε ολόκληρη τη σχετική ανακοίνωση

"Με έκπληξή μας διαβάζουμε, πριν ακόμα τελειώσει το Δημοτικό Συμβούλιο, την ανακοίνωση που προφανώς διοχέτευσε στα ΜΜΕ το γραφείο τύπου Καμίνη. Παρουσιάζει την αντιπολίτευση να έχει εμποδίσει επικείμενη επίσκεψη του Δημάρχου στα Σκόπια.

Η πραγματικότητα είναι ότι, ποτέ το Δημοτικό Συμβούλιο δεν δίνει άδεια για τα ταξίδια του Δημάρχου, το μόνο που κάνει είναι να εγκρίνει την σχετική εκτός έδρας αποζημίωσή του. Η Ανοιχτή Πόλη έχει ως πάγια στάση την καταψήφιση των σχετικών προτάσεων γιατί: είναι υπερβολικές στον αριθμό, περιλαμβάνουν πάντα με αυθαίρετο τρόπο διαφόρους συνεργάτες ή μέλη της πλειοψηφίας και ποτέ της αντιπολίτευσης, επιπλέον, ποτέ δεν έχουν παρουσιαστεί στο Δημοτικό Συμβούλιο τα πεπραγμένα κανενός από αυτά τα ταξίδια, παρότι το έχουμε επανειλημμένα ζητήσει.

Συχνά, το οικονομικό βάρος επιβαρύνει τον ίδιο τον Δήμο και αυτό το θεωρούμε δυσανάλογα μεγάλη δαπάνη. Είναι όμως ακόμα πιο μικροπρεπές, όταν όλα τα έξοδα καλύπτονται από τους εκάστοτε «οικοδεσπότες», να καλείται το Δημοτικό Συμβούλιο να εγκρίνει την αποζημίωση του Δημάρχου για εκτός έδρας δραστηριότητα. Μία από αυτές τις περιπτώσεις είναι και η επίσκεψη στα Σκόπια, όπου ο κ. Καμίνης είναι καλεσμένος και, όπως και ο ίδιος δήλωσε στο Δημοτικό Συμβούλιο, φυσικά και πρόκειται να πάει. Από την ψηφοφορία απουσίαζε σεβαστός αριθμός των συμβούλων της δικής του παράταξης, με αποτέλεσμα να μην εγκριθεί η πρόταση.

Η Ανοιχτή Πόλη θεώρησε το ταξίδι πολύ σημαντικό και γι αυτό τον λόγο ζήτησε να περιληφθούν στη αποστολή και μέλη της αντιπολίτευσης, για να πάρει την απάντηση του Δημάρχου, «δεν πάμε εκδρομή, ο Δήμος εκπροσωπείται από τον Δήμαρχο». Αυτή είναι η αντίληψη περί δημοκρατίας του κύριου Καμίνη, αλλά η διάδοση ψευδών ειδήσεων ξεπερνά κάθε όριο.

Ποτέ μέχρι τώρα δεν έχει υπάρξει ανάλογη διαρροή και ο λόγος είναι προφανής, για άλλη μια φορά ο κύριος Καμίνης επιδιώκει να χρησιμοποιήσει τις ευκαιρίες που μπορεί να αδράξει από την δημοτική ατζέντα για να χτίσει το πολιτικό του προφίλ. Όχι κύριε Καμίνη, δεν είστε ο ήρωας της νέας εποχής στα Βαλκάνια. Για την ακρίβεια έρχεστε τελευταίος και καταϊδρωμένος.

Δείτε όλα τα σχόλια