Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
18.7°C22.9°C
4 BF 48%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
16.0°C21.2°C
2 BF 45%
ΠΑΤΡΑ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
17.0°C19.8°C
1 BF 70%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.3°C21.4°C
3 BF 60%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
17.9°C19.9°C
5 BF 37%
#This_is_not_fake_news: Ανάπλαση οδών Ομήρου - Παλαιολόγου Δήμου Νέας Σμύρνης
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

#This_is_not_fake_news: Ανάπλαση οδών Ομήρου - Παλαιολόγου Δήμου Νέας Σμύρνης

Ένα νέο έργο υποδομής προϋπολογισμού 3.650.000 ευρώ που αναβαθμίζει την ποιότητα ζωής των δημοτών και των επισκεπτών της Νέας Σμύρνης παρουσιάζεται στην διαδικτυακή εκστρατεία της Περιφέρεια.

Με το έργο αυτό που χρηματοδοτεί η Περιφέρεια στο πλαίσιο της ανάπλασης των δρόμων, «αλλάζουμε το πρόσωπο της Αττικής» σημειώνει η περιφερειάρχης Ρένα Δούρου, κατά την αυτοψία που πραγματοποιεί στην περιοχή, συνοδευόμενη από τον αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Τομέα Χρήστο Καπάταη, υπογραμμίζοντας ότι «αυτό δεν είναι fakenews».

Κατά την περιήγηση της, στο χώρο διαβεβαιώνει ότι με το έργο το οποίο διεκδικούσαν οι κάτοικοι για δεκαετίες θα επιλυθούν μεγάλα προβλήματα στην περιοχή και θα αποκτήσει υψηλή αισθητική ένας ιστορικός δήμος.

Υπογραμμίζει ότι πρόκειται για ένα σπουδαίο έργο απαραίτητο για εξίσου σημαντικούς λόγους που πέρα από την αναβάθμιση του εμπορικού κέντρου και την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, σημειώνει η κ. Δούρου, με τις παρεμβάσεις, μεταξύ άλλων, θα διορθωθεί το δίκτυο απορροής όμβριων υδάτων, θα διευθετηθεί οριστικά το μεγάλο πρόβλημα της κίνησης πεζών και οχημάτων ενώ θα διαμορφωθούν και ποδηλατόδρομοι για την ασφαλή μετακίνηση των φίλων του ποδήλατου.

https://www.youtube.com/embed/Og1QGTEa4Es

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL