Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Κύκλωμα αντικαρκινικών: Συνελήφθη η γιατρός του Λαϊκού που καταζητείτο

Η γιατρός, που είχε εξαφανιστεί μαζί με το σύζυγό της όταν αποκαλύφθηκε η υπόθεση με τη δράση του κυκλώματος, συνελήφθη μέσα στο σπίτι της στο Παγκράτι

Συνελήφθη, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η γιατρός του Λαϊκού Νοσοκομείου, που κατηγορείται για τη συμμετοχή της στο μεγάλο κύκλωμα της διακίνησης αντικαρκινικών φαρμάκων.

Η γιατρός, που είχε εξαφανιστεί μαζί με το σύζυγό της όταν αποκαλύφθηκε η υπόθεση με τη δράση του κυκλώματος, συνελήφθη από άνδρες της Οικονομικής Αστυνομίας, μέσα στο σπίτι της στο Παγκράτι και πρόκειται να οδηγηθεί στον ανακριτή.

 Οι δυο τους είχαν να δώσουν σημεία ζωής από την Τετάρτη 9 Μαΐου, οπότε και είχαν γίνει συλλήψεις μελών του κυκλώματος με τα αντικαρκινικά φάρμακα. Μία μέρα νωρίτερα ογκολόγος του «Λαϊκού» Νοσοκομείου είχε κάνει αναφορά στην οποία υποστήριζε ότι εντόπισε άλλες 44 πλαστές συνταγές ασθενών.

Τότε ο διοικητής του νοσοκομείου ενημέρωσε τη μητέρα της 44χρονης, η οποία με τη σειρά της δήλωσε την εξαφάνιση της κόρης της στο Αστυνομικό Τμήμα Παγκρατίου.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, από το σπίτι της κατασχέθηκαν σημειώσεις και ηλεκτρονικός υπολογιστής, τα οποία θα εξεταστούν.

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Κυβέρνηση συνοπτικών διαδικασιών

Η Ν.Δ. ή είναι μεθυσμένη από την επάνοδο στην εξουσία και λαφυραγωγεί ασύστολα ή έχει καβαλήσει το καλάμι και νομίζει ότι το κράτος τής ανήκει, οπότε δεν αισθάνεται την ανάγκη να δικαιολογήσει τις αποφάσεις της ή να τηρήσει κάποια προσχήματα.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο