Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Αποκατάσταση Μπλοκ 15 στο Χαϊδάρι από την περιφέρεια Αττικής (Video)

«Με το έργο αυτό αποδίδουμε φόρο τιμής στους ανθρώπους που έδωσαν τη ζωή τους για τη λευτεριά του λαού μας», υπογραμμίζει η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου. «Ένα έργο προϋπολογισμού 140.000 ευρώ και αυτό δεν είναι fakenews»

Με την αποκατάσταση του Μπλοκ 15, του θυσιαστηρίου των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης στο στρατόπεδο Χαϊδαρίου, έργο προϋπολογισμού 140.000 ευρώ, συνεχίζει η Περιφέρεια Αττικής τη διαδικτυακή εκστρατεία ενημέρωσης των πολιτών για τα έργα υποδομής που υλοποιεί.

«Με το έργο αυτό αποδίδουμε φόρο τιμής στους ανθρώπους που έδωσαν τη ζωή τους για τη λευτεριά του λαού μας», υπογραμμίζει η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, κατά την επίσκεψή της στον εμβληματικό χώρο, συνοδευόμενη από τον αντιπεριφερειάρχη δυτικής Αθήνας Σπύρο Τζόκα.

Η ίδια, σημείωσε ότι «ανταποκριθήκαμε άμεσα στην ανάγκη αποκατάστασης του εμβληματικού αυτού χώρου και προσχωρήσαμε στο έργο μετά το μνημόνιο συνεργασίας που συνυπέγραψε η Περιφέρεια και το υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Έτσι στηρίζουμε τη μνήμη και παίρνουμε μαθήματα από τη λήθη, γιατί ξέρουμε όλοι πολύ καλά ότι ο αγώνας κατά του ναζισμού και του φασισμού είναι αγώνας διαρκείας».

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Κυβέρνηση συνοπτικών διαδικασιών

Η Ν.Δ. ή είναι μεθυσμένη από την επάνοδο στην εξουσία και λαφυραγωγεί ασύστολα ή έχει καβαλήσει το καλάμι και νομίζει ότι το κράτος τής ανήκει, οπότε δεν αισθάνεται την ανάγκη να δικαιολογήσει τις αποφάσεις της ή να τηρήσει κάποια προσχήματα.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο