Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Έφυγε από την ζωή ο Μάνος Σωτηριάδης

Δεύτερος από αριστερά ο Μάνος Σωτηριάδης

Υπήρξε Γραμματέας του Κ.Σ. της ΕΚΟΝ ΡΗΓΑΣ Φεραίος από το 1976 έως το 1978 ενώ είχε ενεργό ρόλο στο αντιδικτατορικό κίνημα και στο κίνημα των φοιτητών κατά της δικτατορίας - Η κηδεία του θα γίνει την Πέμπτη στο 2ο Νεκροταφείο, Λ. Ηρακλείου, στη 1 μ.μ.

Έφυγε σήμερα από την ζωή σε ηλικία 70 ετών ο Μάνος Σωτηριάδης. Υπήρξε Γραμματέας του Κ.Σ. της ΕΚΟΝ ΡΗΓΑΣ Φεραίος από το 1976 έως το 1978.

Είχε ενεργό ρόλο στο αντιδικτατορικό κίνημα και στο κίνημα των φοιτητών κατά της δικτατορίας. Είχεε καθοριστική συνδρομή στην δημιουργία των φοιτητικών επιτροπών αγώνα ως μέλος της Κομμουνιστικής Οργάνωσης Σπουδαστών και του Ρήγα Φεραίου. Συμμετείχε στην πρώτη μαζική καθιστική εκδήλωση διαμαρτυρίας κατά της χούντας στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου στις 21/4/1972. Στρατεύθηκε υποχρεωτικά από την χούντα το 1973.

Η κηδεία του θα γίνει την Πέμπτη στο 2ο Νεκροταφείο, Λ. Ηρακλείου, στη 1 μ.μ.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Η Αριστερά στην πρώτη γραμμή!

Το ότι η χώρα έχει βγει από τα Μνημόνια και βρίσκεται σε έναν δρόμο ανάπτυξης μπορεί πλέον να θεωρηθεί γεγονός. Η Νέα Δημοκρατία έχει συρθεί στην ψήφιση όλων των μέτρων που υλοποιεί η κυβέρνηση μετά...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο