Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Σύσκεψη για την επανέναρξη της λεωφορειακής γραμμής 861 Ελευσίνα - Μάνδρα

Η λειτουργία της λεωφορειακής γραμμής 861 διακόπηκε μετά τις καταστροφικές πλημμύρες που σημειώθηκαν στις 15 Νοεμβρίου στην περιοχή της Μάνδρας

Το ζήτημα της επαναλειτουργίας της Λεωφορειακής Γραμμής 861 Ελευσίνα – Μάνδρα (ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΤΙΤΑΝ) συζητήθηκε στην έδρα της Αντιπεριφέρειας Δυτικής Αττικής στην Ελευσίνα.

Στη σύσκεψη, που έγινε μετά από πρόσκληση του Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής Γιάννη Βασιλείου, παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του ΔΣ του ΟΑΣΑ Τάσος Ταστάνης, υπηρεσιακοί παράγοντες του Οργανισμού και της Περιφέρειας, καθώς και μέλη συλλόγων του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας.

Η λειτουργία της λεωφορειακής γραμμής 861 διακόπηκε μετά τις καταστροφικές πλημμύρες που σημειώθηκαν στις 15 Νοεμβρίου στην περιοχή της Μάνδρας, ύστερα από εγκύκλιο που εξέδωσε η Τροχαία με την οποία απαγορεύει τη διέλευση οχημάτων βάρους άνω των 8 τόνων από σημεία της διαδρομής.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Δύο αντιλήψεις, δύο δρόμοι

Μετά τις Πρέσπες, η συζήτηση για τη Συνταγματική Αναθεώρηση ήταν ακόμα μία καθαρή αντιπαράθεση ανάμεσα σε δύο γραμμές: αυτή που αντιλαμβάνεται ως πρόοδο τον δημοκρατικό θεσμικό εκσυγχρονισμό της...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο