Live τώρα    
13°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
8.6°C14.6°C
1 BF 87%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
8.1°C13.5°C
1 BF 66%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
15 °C
11.0°C14.9°C
2 BF 73%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
11 °C
10.8°C15.8°C
2 BF 71%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
7 °C
6.9°C10.2°C
0 BF 100%
Θεσσαλονίκη: «Φύσηξε» προβλήματα ο Βαρδάρης
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Θεσσαλονίκη: «Φύσηξε» προβλήματα ο Βαρδάρης

 Ο δυνατός Βαρδάρης που φυσάει από τη νύχτα στη Θεσσαλονίκη, εκτός από πτώση της θερμοκρασίας έφερε και προβλήματα σε διάφορες περιοχές του πολεοδομικού συγκροτήματος.

Η Πυροσβεστική δέχθηκε μέχρι στιγμής κλήσεις για τουλάχιστον οκτώ πτώσεις δένδρων σε περιοχές του κέντρου και της ανατολικής Θεσσαλονίκης, χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός. Οι ισχυροί βορειοδυτικοί άνεμοι που τοπικά φτάνουν τα 7 με 8 μποφόρ μετακίνησαν κάδους απορριμμάτων, ξήλωσαν πινακίδες και τέντες, ενώ φερτά υλικά κάλυψαν δρόμους.

Με ιδιαίτερη προσοχή οφείλουν να κινούνται οι οδηγοί, καθώς ακόμη και σε δρόμους ταχείας κυκλοφορίας συναντούν στο οδόστρωμα διάφορα αντικείμενα.

Στο μεταξύ, διακοπές ηλεκτροδότησης καταγγέλλουν από νωρίς κάτοικοι σε περιοχές περιφερειακά της Θεσσαλονίκης, όπως στα Βασιλικά και στους Ταγαράδες.

Την ίδια ώρα, κανονικά αναχώρησαν οι πρωινές πτήσεις από το αεροδρόμιο «Μακεδονία», ενώ, μέσω της ιστοσελίδας τους αεροδρομίου, έγινε γνωστό ότι ακυρώθηκε μία πτήση από και προς την Κωνσταντινούπολη.

Η θερμοκρασία στη Θεσσαλονίκη έχει πέσει στους 7 βαθμούς, ενώ επικρατούν λίγες νεφώσεις. Οι ισχυροί αναμένεται να εξασθενήσουν βαθμιαία από το απόγευμα.

Πηγή: ΑΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL