Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Καταδικάστηκε η γυναίκα που κλώτσησε κοριτσάκι στην Ακρόπολη

Καταδικάστηκε ερήμην σε ποινή φυλάκισης 3 μηνών με αναστολή, μετά από τέσσερα 4 χρόνια και δύο αναβολές της δίκης

Τέσσερα χρόνια μετά το ντροπιαστικό στιγμιότυπο που έκανε τον γύρο του διαδικτύου με μια γυναίκα να κλωτσάει ένα μικρό κορίτσι που έπαιζε ακορντέον, ζητώντας για βοήθεια στη γειτονιά της Ακρόπολης,, η δικαιοσύνη την καταδίκασε για τη ρατσιστική πράξη της.

 Η εικονιζόμενη -ιδιοκτήτρια καταστήματος στον πεζόδρομο της Ακρόπολης- καταδικάστηκε ερήμην σε ποινή φυλάκισης 3 μηνών με αναστολή, μετά από τέσσερα 4 χρόνια και δύο αναβολές της δίκης.

Ο φωτογράφος Δημήτρης Μεσσήνης έτυχε να περνάει από το σημείο και απαθανάτισε τη σκηνή με τη φωτογραφική του μηχανή. Το θέμα έφτασε στη Βουλή, ενώ ασκήθηκε και αυτεπάγγελτη δίωξη.

Όπως αναφέρει ο φωτογράφος σε ανάρτησή του στο facebook, δηλώνοντας πολύ περήφανος για το λειτούργημα που ασκούσε όλα αυτά τα χρόνια, η εικονιζόμενη καταδικάστηκε ερήμην σε ποινή φυλάκισης 3 μηνών με αναστολή, μετά από τέσσερα 4 χρόνια και δύο αναβολές της δίκης.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Σταθερά και αποφασιστικά

Η συμφωνία των Πρεσπών είναι ένας από τους λόγους που μπορεί κανείς να είναι περήφανος γι' αυτή την κυβέρνηση. Είναι μια συμφωνία που κλείνει πληγές δεκαετιών και τις εμποδίζει να κακοφορμίσουν σε...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο