Live τώρα    
25°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
25 °C
23.2°C25.8°C
2 BF 33%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
24 °C
23.4°C26.8°C
2 BF 33%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
20.0°C24.8°C
2 BF 49%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.2°C21.0°C
2 BF 69%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
25 °C
24.0°C24.9°C
2 BF 33%
Το Πυροσβεστικό Σώμα παρέδωσε είδη πρώτης ανάγκης στους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Το Πυροσβεστικό Σώμα παρέδωσε είδη πρώτης ανάγκης στους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας

Το Πυροσβεστικό Σώμα, παρουσία του αρχηγού του, Αντιστρατήγου ΠΣ Βασίλειου Καπέλιου, παρέδωσε σε μια συμβολική τελετή στο δημαρχείο της Μάνδρας τα είδη πρώτης ανάγκης, που συγκεντρώθηκαν από τους πυροσβεστικούς του υπαλλήλους ανά την επικράτεια.

Παρόντες ήταν ο Διοικητής Περιφερειακών Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αττικής Υποστράτηγος ΠΣ Κωνσταντίνος Γιόβας, ο Συντονιστής Υποστήριξης Επιτελείου Α.Π.Σ. Υποστράτηγος ΠΣ Ιωάννης Ράμφος, ο Διοικητής της 1ης ΕΜΑΚ Αρχιπύραρχος Στέφανος Κολοκούρης, ο Διοικητής Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Δυτικής Αττικής Αρχιπύραχος Ιάκωβος Κλεπτοσπύρος και ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μεγάρων Επιπυραγός Δημήτριος Καιάφας. Την δημοτική αρχή, στην παραλαβή των ειδών πρώτης ανάγκης εκπροσώπησαν ο Αντιδήμαρχος Περικλής Ρόκας και η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ερασμία Οικονόμου.

Πρόκειται για είδη πρώτης ανάγκης, κυρίως τρόφιμα μακράς διάρκειας, προϊόντα καθαρισμού, χαρτικά και είδη προσωπικής και βρεφικής φροντίδας, που προσφέρθηκαν από υπαλλήλους του σώματος που υπηρετούν σε Υπηρεσίες σε όλη την χώρα και παραδόθηκαν στον δήμο για την διανομή τους, ανάλογα με τις ανάγκες των κατοίκων της πληγείσας περιοχής.

«Οι πυροσβέστες απέδειξαν για μια ακόμη φορά ότι βρίσκονται κοντά στο πολίτη όπου και όταν αυτό χρειαστεί, στηρίζοντας εμπράκτως τους πλημμυροπαθείς συνανθρώπους μας» αναφέρει το Πυροσβεστικό Σώμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL