Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
15 °C
13.4°C16.3°C
1 BF 77%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
14 °C
12.2°C15.7°C
1 BF 64%
ΠΑΤΡΑ
Ασθενείς βροχοπτώσεις
14 °C
13.8°C15.4°C
2 BF 86%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
15.4°C18.0°C
2 BF 60%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
12 °C
11.9°C13.5°C
0 BF 87%
Εγκληματική επίθεση σε βάρος εργαζόμενου στο Κόκκινο
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Εγκληματική επίθεση σε βάρος εργαζόμενου στο Κόκκινο

Την αμέριστη συμπαράστασή τους στον συνάδελφό τους Παντελή Νταβανέλο, που τα ξημερώματα του Σαββάτου καθώς διέσχιζε την οδό Στουρνάρη δέχτηκε απρόκλητη και αναίτια επίθεση από τρία άτομα, εκφράζουν οι εργαζόμενοι στο Κόκκινο.

Όπως σημειώνουν, τα άτομα αυτά τον γρονθοκόπησαν άγρια, με αποτέλεσμα να προκληθεί μικρό αιμάτωμα στο κεφάλι του, οίδημα στο μάτι και μώλωπες στο πρόσωπό του.

«Οι εργαζόμενοι 'στο Κόκκινο' καταδικάζουμε την εγκληματική επίθεση. Στεκόμαστε στο πλευρό του συναδέλφου μας, εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας και τονίζουμε ότι ανάλογες ενέργειες στοχοποιούν και χαρακτηρίζουν μόνο αυτούς που τις διαπράττουν και αυτούς που επιχειρούν να αποκομίσουν πολιτικά οφέλη απ’ αυτές» αναφέρουν σε σχετική ανακοίνωση.

Γ. Μοίρας: Η βία και ο φασισμός τους, δεν μας πτοούν ούτε μας φοβίζουν

«Η άγρια ομαδική επίθεση βάρος του Παντελή Νταβανέλου, εργαζόμενου στο ραδιοσταθμό «Στο Κόκκινο», γνωστού Πειραιώτη ακτιβιστή και μέλους του ΣΥΡΙΖΑ, από αγνώστους Σάββατο βράδυ στην περιοχή των Εξαρχείων, πέρα από μία απρόκλητη πράξη βίας την οποία καταδικάζω με αποτροπιασμό, αποτελεί και εγκληματική ενέργεια δεδομένου ότι τα χτυπήματα είχαν στόχο το κεφάλι του θύματος» αναφέρει ο Γιάννης Μοίρας, Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής στην Π.Ε. Πειραιά και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

«Οι αρχές οφείλουν να χρησιμοποιήσουν ότι μέσο είναι δυνατό προκειμένου να φτάσουν στον εντοπισμό των δραστών, αποκαλύπτοντας έτσι την προέλευση και τα κίνητρά τους, τα οποία όλοι μας υποψιαζόμαστε.

Εύχομαι στον Παντελή περαστικά και γρήγορη επιστροφή στους κοινούς μας αγώνες.
Οι δράστες, να ξέρουν ότι δεν είναι ένας και μόνος ο Παντελής, αλλά είμαστε πολλοί. Μαζί, γύρω και δίπλα του.

Η βία και ο φασισμός τους, δεν μας πτοούν ούτε μας φοβίζουν, αλλά μας ενώνουν και μας χαλυβδώνουν» τονίζει ο Γ. Μοίρας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL