Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
22.0°C24.8°C
3 BF 39%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
22 °C
21.0°C24.2°C
2 BF 52%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
18.8°C20.5°C
4 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
19.3°C19.8°C
5 BF 60%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
22.9°C24.0°C
3 BF 33%
Πού στρέφονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του δολοφόνου της 32χρονης εφοριακού
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Πού στρέφονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του δολοφόνου της 32χρονης εφοριακού

Η πεντάωρη κατάθεση στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής του πατέρα της 32χρονης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη που δολοφονήθηκε, με αγριότητα, το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης, στο Β΄ Νεκροταφείο Αθηνών, δεν πρόσθεσε, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, κάτι νέο στην πολύκροτη υπόθεση. 

Ο Κώστας Ζέμπερης επανέλαβε στους αστυνομικούς όσα είχε δηλώσει σε τηλεοπτικούς σταθμούς, υποστηρίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι την ώρα της δολοφονίας περνούσε τυχαία με το ταξί του από το Β' Νεκροταφείο και επιβίβασε στο σημείο έναν άνδρα ηλικίας 30 - 35 ετών, ο οποίος ήταν αναστατωμένος. Του είπε, μάλιστα, να φύγουν γρήγορα από το σημείο.

Αναμένεται να γίνει γίνει εξονυχιστική έρευνα στο ταξί από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπάρχει DNA που να ταιριάζει με αυτό που βρέθηκε στο σημείο όπου διαπράχθηκε η δολοφονία της άτυχης γυναίκας.

Σημειώνεται, επίσης, ότι μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσής του ο Κώστας Ζέμπερης δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΜΠΕ, ο πατέρας της 32χρονης πρόκειται να κληθεί για συμπληρωματική κατάθεση.

Παράλληλα, εάν δεν προκύψει κάποιο ενοχοποιητικό στοιχείο σε βάρος ατόμου του στενού και φιλικού περιβάλλοντος της Δώρας Ζέμπερη, τότε οι έρευνες θα στραφούν κυρίως προς την εκδοχή της ληστείας μετά φόνου, όπως τονίζει στο ΑΜΠΕ αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ.

«Υπάρχει το ενδεχόμενο να την παρακολούθησε ο δράστης στο κοιμητήριο και όταν διαπίστωσε ότι δεν υπήρχε κόσμος στο σημείο, να της επιτέθηκε για να την ληστέψει και να την μαχαίρωσε όταν η 32χρονη αντιστάθηκε», πρόσθεσε ο ίδιος.

Πηγή: ΑΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL