Live τώρα    
13°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
13 °C
9.2°C14.6°C
2 BF 84%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
10.7°C14.1°C
1 BF 59%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
14 °C
12.0°C14.9°C
3 BF 75%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
10 °C
9.8°C14.1°C
3 BF 71%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
6 °C
5.9°C9.5°C
2 BF 100%
Λάρισα: Στάση εργασίας για την Πέμπτη αποφάσισαν οι εργαζόμενοι του Δήμου
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Λάρισα: Στάση εργασίας για την Πέμπτη αποφάσισαν οι εργαζόμενοι του Δήμου

Στάση εργασίας από τις 11:00 έως τις 13:30 αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι στο δήμο Λαρισαίων την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου, όπου και αναμένουν τις εξελίξεις σχετικά με την πληρωμή των μισθών των συμβασιούχων.

Η απόφαση πάρθηκε στην σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ του συλλόγου των εργαζομένων, όπου και συμμετείχαν και οι συμβασιούχοι.

Σημειώνεται, πως νωρίς το πρωί υπήρξε συνάντηση του δημάρχου Λαρισαίων Απόστολου Καλογιάννη με τους εργαζομένους για το θέμα της θεώρησης του εντάλματος πληρωμής από τον επίτροπο. Ο δήμαρχος τόνισε για άλλη μια φορά ότι η δημοτική αρχή στέκεται εμπράκτως στο πλευρό των εργαζομένων, από την πρώτη ημέρα, με την απόφαση του Δημοτικού Συβουλίου για σύναψη νέων συμβάσεων και τη δρομολόγηση των διαδικασιών για προσλήψεις μόνιμου προσωπικού.

Σε ό,τι αφορά στο θέμα με τη θεώρηση ενταλμάτων πληρωμής, ο κ. Καλογιάννης αναφέρθηκε στη συνάντηση που υπήρξε με τον επίτροπο το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής με τη συμμετοχή των δημάρχων του νομού. Ο κ. Καλογιάννης τόνισε ότι η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και συμπλήρωσε πως οι όποιες οριστικές αποφάσεις θα του Επιτρόπου θα γίνουν γνωστές προς το τέλος της εβδομάδας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL