Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Το Εφετείο Αναστολών αποφυλάκισε κατηγορούμενη που επιχείρησε να αποδράσει αφαιρώντας το "βραχιολάκι"

Eurokinissi

Το δικαστήριο, αν και ο εισαγγελέας ζήτησε να απορριφθεί και αυτή η αίτηση, την έκανε δεκτή διατάσσοντας την έξοδο της κατηγορουμένης από τη φυλακή με την επιβολή περιοριστικών όρων

Το Πενταμελές Εφετείο Αναστολών δεν ενέκρινε την αποφυλάκιση του Αριστείδη Φλώρου, καταδικασμένου σε κάθειρξη 21 ετών για την υπόθεση Εnerga - Hellas Power επικαλούμενος σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, ούτε και του συγκατηγορούμενου του, Πέτρου Νικολοθανάση που έχει καταδικαστεί σε κάθειρξη 10 ετών.

Οι εφέτες ωστόσο, έκαναν αποδεκτή την αίτηση της συζύγου του κ. Νικολοθανάση, Μαρίας Σκλαβάκη στην οποία έχει επιβληθεί για την υπόθεση των δύο εταιριών παρόχων ηλεκτρικού ρεύματος ποινή κάθειρξης 7 ετών.

Η κατηγορουμένη, που είχε επιχειρήσει να διαφύγει από τις αρχές αφαιρώντας το "ηλεκτρονικό βραχιολάκι", επικαλέστηκε στην αίτησή της την ανάγκη να βρίσκεται στο πλευρό της μητέρας της η οποία αντιμετωπίζει ψυχιατρική ασθένεια.

Το δικαστήριο, αν και ο εισαγγελέας ζήτησε να απορριφθεί και αυτή η αίτηση, την έκανε δεκτή διατάσσοντας την έξοδο της κατηγορουμένης από τη φυλακή με την επιβολή περιοριστικών όρων.

 

Δείτε όλα τα σχόλια