Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.2°C21.2°C
3 BF 71%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ασθενής ομίχλη
17 °C
13.6°C19.4°C
2 BF 78%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
17.7°C19.4°C
3 BF 67%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
25 °C
22.7°C24.8°C
6 BF 33%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
16.8°C18.5°C
0 BF 82%
Καβάλα: Νέα κινητοποίηση κατά της εγκατάστασης διοδίων
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Καβάλα: Νέα κινητοποίηση κατά της εγκατάστασης διοδίων

Νέα κινητοποίηση προγραμματίζουν σύσσωμές οι τοπικές αρχές και οι φορείς, αλλά και πολίτες της Καβάλας, αντιδρώντας έντονα στην εγκατάσταση ενός ακόμα σταθμού διοδίων στην Εγνατία Οδό. Αυτή τη φορά προτίθενται ν’ αποκλείσουν το απόγευμα της Τετάρτης για μισή ώρα τον ανισόπεδο κόμβο του Αγίου Σίλα, στη δυτική είσοδο της πόλης, στέλνοντας το μήνυμα ότι η δημιουργία ενός ακόμα σταθμού διοδίων θα υποβαθμίσει την ποιότητα ζωής των κατοίκων.

Να σημειωθεί ότι στην Καβάλα λειτουργεί τον τελευταίο ενάμιση χρόνο ένας σταθμός διοδίων επί της Εγνατίας, στο ύψος της Μουσθένης του δήμου Παγγαίου και πρόσφατα ανακοινώθηκε η κατασκευή δεύτερου σε απόσταση 35 χλμ. στο ύψος του Περιγιαλίου/Άσπρης Άμμου του δήμου Καβάλας.

Η απόφαση αυτή ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στην τοπική κοινωνία και σύσσωμοι αρχές και φορείς υποστηρίζουν ότι πρόκειται για παράλογη απόφαση, καθώς είναι αδιανόητο μέσα σε μια τόσο μικρή απόσταση να χωροθετηθούν δυο σταθμοί επιφέροντας μεγάλο πλήγμα στην οικονομική και τουριστική ανάπτυξη της περιοχής και στην ποιότητα ζωής των κατοίκων της πόλης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL