Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

“Ολοι μαζί μπορούμε να διαπομπεύσουμε μια γυναίκα”

Ντροπή σε όλους εσάς που δήθεν θελήσατε να καταγγείλετε την κακοποίηση της άτυχης γυναίκας και την διαπομπεύσατε δίχως κανέναν δισταγμό σε όλο το διαδίκτυο

Ναι, ντροπή σας. Είστε χειρότεροι από αυτόν που σήκωσε το χέρι και χτύπησε την γυναίκα που συνόδευε χτες βράδυ στο Καλλιμάρμαρο και κάποιος θεώρησε σκόπιμο να το καταγράψει με το κινητό του τηλέφωνο.

Ντροπή σε όλους εσάς που δήθεν θελήσατε να καταγγείλετε την κακοποίηση της άτυχης γυναίκας και την διαπομπεύσατε δίχως κανέναν δισταγμό σε όλο το διαδίκτυο. Το ένα μετά το άλλο διάφορα sites αναπαρήγαγαν το βίντεο με τα χαστούκια και κανείς μα κανείς δεν είχε την ελάχιστη ευαισθησία και τον ελάχιστο σεβασμό στην γυναίκα και να καλύψει έστω το πρόσωπό της.

Κανείς δεν νοιάστηκε, κανείς δεν ενδιαφέρθηκε, κανείς δεν σκέφτηκε να την προφυλάξει από τον δημόσιο διασυρμό που ίσως τελικά πονέσει πιο πολύ και από το χαστούκι του συνοδού της. Ντροπή σε όλους εσάς που διαπομπεύσατε το θύμα μιας αισχρής κακοποίησης, κάνοντας πράξη την παραλλαγή του συνθήματος της χθεσινοβραδινής εκδήλωσης σε: “Ολοι μαζί μπορούμε να διαπομπεύσουμε μια γυναίκα”.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Το αβέβαιο παγκόσμιο μέλλον και οι δυνάμεις του καλού

Οι δυνάμεις του καλού υπάρχουν παντού, πρέπει όμως να ανασυγκροτηθούν πολιτικά και προγραμματικά. Και η Αριστερά, σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, πρέπει να μελετήσει τις ιστορικές απαιτήσεις στις οποίες καλείται να ανταποκριθεί

Δειτε ολοκληρο το αρθρο