Live τώρα    
13°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
13 °C
9.6°C15.2°C
1 BF 86%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
8.5°C13.5°C
1 BF 60%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
14 °C
12.0°C14.4°C
3 BF 78%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
9 °C
8.8°C14.7°C
3 BF 76%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
6 °C
5.9°C9.1°C
0 BF 100%
Αναμένεται το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης για τα αίτια του θανάτου της 36χρονης που βρέθηκε στον Αμβρακικό κόλπο
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Αναμένεται το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης για τα αίτια του θανάτου της 36χρονης που βρέθηκε στον Αμβρακικό κόλπο

Ταυτοποιήθηκε και επίσημα η σορός της γυναίκας που βρέθηκε νεκρή χθες το απόγευμα μέσα σε αυτοκίνητο, το οποίο εντοπίστηκε στο βυθό του Αμβρακικού κόλπου, κοντά στην Αμφιλοχία.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το Λιμενικό, αφού ολοκληρώθηκε η διαδικασία αναγνώρισης της σορού από τους οικείους της, διαπιστώθηκε πως ανήκει σε 36χρονη Ελληνίδα, η οποία και είχε δηλωθεί στις αρχές ως αγνοούμενη.

Στο μεταξύ, όσον αφορά στις έρευνες για την υπόθεση, αυτές θα τις αναλάβουν, κατόπιν εντολής του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου, το τμήμα Τροχαίας Αμφιλοχίας και το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου Κορινθίας. Μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια εντολή, η κύρια προανάκριση θα διενεργηθεί από τους αστυνομικούς του τμήματος Λουτρακίου, αφού εκεί κατοικούσε η 36χρονη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί περιμένουν το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης που θα διενεργηθεί στην Πάτρα, προκειμένου να πληροφορηθούν τα αίτια του θανάτου της 36χρονης, αλλά και τον ακριβή χρόνο που αυτός επήλθε.

Σχετικά με τις μέχρι τώρα έρευνες που έχουν γίνει στο σημείο που βρέθηκε το αυτοκίνητο της 36χρονης, έχει διαπιστωθεί πως ήταν βυθισμένο σε βάθος περίπου τεσσάρων μέτρων και σε απόσταση περίπου 30 μέτρων από την ακτή, ενώ η γυναίκα ήταν δεμένη με τη ζώνη ασφαλείας στη θέση του οδηγού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL