Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
15.3°C18.4°C
3 BF 56%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
11.8°C16.6°C
3 BF 67%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
15 °C
13.2°C15.0°C
3 BF 71%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
15.5°C16.8°C
4 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
15.9°C15.9°C
2 BF 55%
Στη μνήμη της Σούλας Παναρέτου (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Στη μνήμη της Σούλας Παναρέτου (Video)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες στο ξενοδοχείο “Novus” η εκδήλωση αφιερωμένη στη μνήμη της Σούλας Παναρέτου που πραγματοποίησε το Τμήμα Φεμινιστικής Πολιτικής / Φύλου του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την 8η Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα των Γυναικών.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μπαλάφας, ο υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ, ο α’ αντιπρόεδρος της Βουλής Τάσος Κουράκης, ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Ρήγας, ο τ. υπουργός Ναυτιλίας Θοδωρής Δρίτσας, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Συρμαλένιος, Χουσείν Χασάν Ζεϊμπέκ και οι βουλεύτριες Μαρία Θελερίτη, Ελένη Σταματάκη, ο διευθυντής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης, η διοικητής του ΟΑΕΔ Μαρία Καραμεσίνη, η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγκου, η αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών Ερμίνα Κυπριανίδη, ο αντιπεριφεριάρχης Δυτ. Αθήνας Γιάννης Βασιλείου καθώς και πολλοί φίλοι, σύντροφοι, συναγωνιστές και εκπρόσωποι φορέων.

Αναλυτικό ρεπορτάζ από την εκδήλωση στη μνήμη της αξέχαστης φεμινίστριας και αγωνίστριας της Αριστεράς Σούλας Παναρέτου στο αυριανό φύλλο της “Αυγής”.

Φωτογραφία-βίντεο: Άγγελος Καλοδούκας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL