Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Στο πλευρό της Διοικούσας Επιτροπής του Γηροκομείου Αθηνών η Ερμ.Κυπριανίδου

Κατά τη συνάντησή της με μέλη της Διοικούσας επιτροπής και εργαζόμενους του ιδρύματος, η αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών υπογράμμισε ότι όχι μόνο παρακολουθεί εκ του σύνεγγυς όλες τις εξελίξεις, αλλά στέκεται αρωγός στις προσπάθειες επίλυσης των χρόνιων προβλημάτων του Γηροκομείου

Είδη πρώτης ανάγκης για τους τρόφιμους του Γηροκομείου Αθηνών παρέδωσε τη Δευτέρα η αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών, Ερμ. Κυπριανίδου, κατά την επίσκεψή της στο ίδρυμα, το οποίο βρίσκεται υπό εξυγίανση υπό την διεύθυνση της προσωρινής διοικούσας επιτροπής.

«Η παρουσία μας εδώ έχει πολλαπλή σήμανση. Η Περιφέρεια Αττικής θα συμβάλλει με όσα μέσα διαθέτει στην εξυγίανση του μεγάλου αυτού κοινωφελούς μη κερδοσκοπικού σωματείου της χώρας και στην εξασφάλιση ποιοτικής και αξιοπρεπούς διαβίωσης στην Τρίτη Ηλικία και μάλιστα σε συνθήκες οικονομικής κρίσης, καθώς αυτό αποτελεί στοιχειώδη υποχρέωση μιας συντεταγμένης Πολιτείας», σημείωσε η αντιπεριφερειάρχης, η οποία προηγουμένως είχε συντονίσει την παράδοση ειδών πρώτης ανάγκης (κλινοσκεπάσματα, είδη υγιεινής κτλ) για την στήριξη των 105 τροφίμων, προκειμένου οι συνθήκες διαβίωσής τους να γίνουν καλύτερες.

Κατά τη συνάντησή της με μέλη της Διοικούσας επιτροπής και εργαζόμενους του ιδρύματος, η Ερμ. Κυπριανίδου υπογράμμισε ότι «ως αντιπεριφερειάρχης, αλλά και η ίδια προσωπικά, όχι μόνο παρακολουθεί εκ του σύνεγγυς όλες τις εξελίξεις, αλλά στέκεται αρωγός στις προσπάθειες επίλυσης των χρόνιων προβλημάτων του Γηροκομείου, όπως έχει πράξει από την πρώτη στιγμή ανάληψης των καθηκόντων της».

Να σημειωθεί ότι τις επόμενες μέρες λήγει η θητεία της προσωρινής διοικούσας επιτροπής και μένει να αποφασιστεί το πως θα διεξαχθούν οι εκλογές από τα μέλη της γενικής συνέλευσης, προκειμένου να αναδειχθεί η επόμενη διοίκηση. Σκοπός της προσωρινής διοικούσας επιτροπής είναι η έκδοση πορίσματος για τα πεπραγμένα της προηγούμενης διοίκησης, που οδήγησαν το Γηροκομείο Αθηνών σε μαρασμό.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Δύο αντιλήψεις, δύο δρόμοι

Μετά τις Πρέσπες, η συζήτηση για τη Συνταγματική Αναθεώρηση ήταν ακόμα μία καθαρή αντιπαράθεση ανάμεσα σε δύο γραμμές: αυτή που αντιλαμβάνεται ως πρόοδο τον δημοκρατικό θεσμικό εκσυγχρονισμό της...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο