Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Εκδήλωση για το Κυπριακό από Αυγή - Εποχή - Transorm! Europe

Ομιλητές η Σία Αναγνωστοπούλου, ο Μουράτ Κανατλί, ο Τάκης Χατζηδημητρίου και ο Νίκος Φίλης

Εκδήλωση για τις εξελίξεις στο Κυπριακό με τίτλο «Κυπριακό: Η ώρα της λύσης;» οργανώνουν οι εφημερίδες της αριστεράς «Αυγή» και «Εποχή» και το δίκτυο Transform! Europe σήμερα στις 18.30 στην ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας  20, 1ος όροφος).

 

Ομιλητές θα είναι η Σία Αναγνωστοπούλου, καθηγήτρια Παντείου Πανεπιστημίου, βουλεύτρια ΣΥΡΙΖΑ, ο Μουράτ Κανατλί, μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου του κόμματος “Νέα Κύπρος» (YKP) και του Εκτελεστικού Γραφείου του Κόμματος Ευρωπαϊκής Αριστεράς. ο Τάκης Χατζηδημητρίου, πρόεδρος του Ιδρύματος Κοινωνικοοικονομικών Μελετών, (ΙΚΜΕ) και ο Νίκος Φίλης, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ.

Μετά μια μακρά και επίπονη διαδικασία διαλόγου και διαβουλεύσεων η πρόοδος που καταγράφεται ενθαρρύνει την ελπίδα μας ότι μπορεί να γίνει ένα πρώτο αποφασιστικό βήμα στη διάσκεψη της Γενεύης προς τη λύση του Κυπριακού και της δημιουργίας συνθηκών κοινής ζωής, σ’ όλα τα επίπεδα, του κόσμου των δύο κοινοτήτων. Η σύνθεση του πάνελ, σημειώνεται από τους οργανωτές, εγγυάται μια ουσιαστική παρουσίαση του σύνθετου αυτού ζητήματος, το οποίο είναι εξαιρετικά επιβαρυμένο από πολλές πλευρές, ελπίζοντας έτσι ότι συμβάλει στην κατανόηση των όρων επίλυσής του. Θα ακολουθήσει συζήτηση.

Δείτε όλα τα σχόλια