Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
21.1°C24.7°C
2 BF 40%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
22 °C
18.6°C23.8°C
3 BF 41%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.2°C23.2°C
2 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.8°C21.6°C
2 BF 62%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.9°C22.4°C
2 BF 52%
Με επικεφαλής βουλευτές / Εισβολή χρυσαυγιτών σε εκδήλωση στην ΕΣΗΕΑ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Με επικεφαλής βουλευτές / Εισβολή χρυσαυγιτών σε εκδήλωση στην ΕΣΗΕΑ

Εισβολή στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ έκαναν χθες το μεσημέρι χρυσαυγίτες με επικεφαλής τους βουλευτές Γ. Λαγό, Ηλ. Παναγιώταρο, Ν. Μίχο και Κων. Μπαρμπαρούση, την ώρα εκδήλωσης του Ελληνικού Παρατηρητηρίου των Συμφωνιών του Ελσίνκι και του Τουρκικού Κόμματος Ισότητας, Ειρήνης και Φιλίας της μειονότητας της Θράκης με θέμα «Οι εθνικές μειονότητες στην Ελλάδα και οι συστάσεις των διεθνών οργανισμών».

Οι βουλευτές και τα μέλη της Χρυσής Αυγής ανέβηκαν στον 3ο όροφο του κτηρίου και διέκοψαν τη συζήτηση φωνάζοντας συνθήματα για τη Θράκη και κατά των δημοσιογράφων, στους οποίους έκαναν χυδαίες χειρονομίες, ενώ κατέγραψαν τη "δράση" τους με κάμερα. Λίγα λεπτά μετά την εισβολή τις χειρονομίες και τα συνθήματα, έψαλαν τον εθνικό ύμνο και αποχώρησαν μόνοι τους συντεταγμένα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, γύρω στη 1 μ.μ. έξω από την ΕΣΗΕΑ είχαν μαζευτεί γύρω στους 50 χρυσαυγίτες με ελληνικές σημαίες, εκ των οποίων κάποιοι με επικεφαλής τους βουλευτές ανέβηκαν στον τρίτο όροφο, όπου βρισκόταν σε εξέλιξη η εκδήλωση. Από την πλευρά τής αστυνομίας διαψεύδεται ότι είχε ζητηθεί από τους διοργανωτές αστυνομική προστασία ή αστυνομική επέμβαση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL