Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.2°C23.6°C
2 BF 62%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
17.4°C22.5°C
2 BF 64%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.2°C19.9°C
4 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
24 °C
21.0°C24.8°C
4 BF 46%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
22 °C
21.9°C23.5°C
3 BF 40%
Ενίσχυση της σιδηροδρομική διασύνδεσης Καλαμπάκας-Θεσσαλονίκης ζητούν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ενίσχυση της σιδηροδρομική διασύνδεσης Καλαμπάκας-Θεσσαλονίκης ζητούν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Ανοιχτή επιστολή προς τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ απέστειλαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων και Καρδίτσας, με την οποία τονίζουν την ανάγκη ενίσχυσης της σιδηροδρομικής διασύνδεσης ανάμεσα στην Καλαμπάκα και τη Θεσσαλονίκη.

«Σε συνέχεια της ενημέρωσής μας από τους Συλλόγους Φίλων Σιδηροδρόμου Τρικάλων και Καρδίτσας, αλλά και κατόπιν αποστολής σημαντικού αριθμού αιτημάτων πολιτών και των δύο νομών της δυτικής Θεσσαλίας», αναφέρεται στη επιστολή, «θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με την ανάγκη ενίσχυσης της σιδηροδρομικής διασύνδεσης ανάμεσα στην Καλαμπάκα και τη Θεσσαλονίκη». «Η διευκόλυνση του επιβατικού κοινού, η στήριξη της ανάπτυξης στη Δυτική Θεσσαλία, η προώθηση και του τουρισμού αλλά και της οικολογίας επιτάσσει την ενίσχυση των δρομολογίων από και προς τη Βόρεια Ελλάδα», σημειώνεται.

Στην επιστολή, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνουν ότι οι Σύλλογοι Φίλων Σιδηροδρόμου Τρικάλων και Καρδίτσας έχουν ήδη καταθέσει μια σειρά από συγκεκριμένες προτάσεις, οι οποίες είναι υλοποιήσιμες και απολύτως βιώσιμες οικονομικά. Προσθέτουν δε ότι έχουν ήδη καταθέσει τις προτάσεις προς το αρμόδιο υπουργείο στα πλαίσια του κοινοβουλευτικού ελέγχου και ότι αναμένουν τις ενέργειες του διευθ. Συμβούλου της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Η επιστολή κοινοποιείται και προς τον υπουργό Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων Χρήστο Σπίρτζη και την υφυπουργό Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL