Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Πάνω από 40 σεισμικές δονήσεις σε Άρτα και Πρέβεζα

Οι σεισμικές δονήσεις, έντασης μεταξύ 2,7 και 3,7 βαθμών Ρίχτερ, έγιναν αισθητές και στους δύο νομούς, με επίκεντρο λίγα χιλιόμετρα μακριά από τον Αμβρακικό κόλπο

Πάνω από 40 σεισμικές δονήσεις έχουν μέχρι στιγμής καταγραφεί στην ευρύτερη περιοχή της Άρτας και της Πρέβεζας, προκαλώντας, όπως είναι λογικό, αναστάτωση στους κατοίκους.

Οι σεισμικές δονήσεις, έντασης μεταξύ 2,7 και 3,7 βαθμών Ρίχτερ, έγιναν αισθητές και στους δύο νομούς, με επίκεντρο λίγα χιλιόμετρα μακριά από τον Αμβρακικό κόλπο, κοντά στο χωριό Πέτρα της Πρέβεζας.

Σεισμολόγοι κάνουν λόγο για εξελισσόμενο φαινόμενο, κάτι που εμποδίζει την παρουσίαση ασφαλών συμπερασμάτων για το τι μέλλει γενέσθαι.

«Το ρήγμα στον Αμβρακικό, στο σημείο που εκδηλώθηκε ο σεισμός, είναι μικρό» ανέφερε ο κ. Τσελέντης στην ΕΡΤ, υποδηλώνοντας ότι ενδεχομένως δεν εμπνέει ανησυχία.

Από την Πυροσβεστική της Άρτας και της Φιλιππιάδας δεν αναφέρθηκαν ζημιές ή κλήσεις για απεγκλωβισμούς.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Προτεραιότητες...

Πού να το φαντάζονταν όσοι έκαναν ολονύχτιες διαπραγματεύσεις στη σύνοδο κορυφής για το ταμείο ανάκαμψης ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης -που σ’ αυτές τις συναντήσεις δεν είχε εμφανιστεί... - σκόπευε να κατευθύνει κάποια εκατομμύρια αυτού του ταμείου στη χρηματοδότηση ιδιωτών...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις