Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
22.0°C25.2°C
3 BF 51%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
23 °C
20.8°C25.4°C
2 BF 41%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.9°C21.6°C
4 BF 55%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
21 °C
20.4°C20.8°C
2 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
23.9°C24.0°C
0 BF 33%
Πάτρα: Φωτιά σε υπόγειο πολυκατοικίας - Απεγκλωβίστηκαν οι ένοικοι
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Πάτρα: Φωτιά σε υπόγειο πολυκατοικίας - Απεγκλωβίστηκαν οι ένοικοι

Στον απεγκλωβισμό ενοίκων από τα διαμερίσματα πολυκατοικίας, που βρίσκεται στην οδό Έλληνος Στρατιώτου, στην Πάτρα, προχώρησε σήμερα τα ξημερώματα η Πυροσβεστική υπηρεσία, μετά τη φωτιά που εκδηλώθηκε στο υπόγειο.

Ειδικότερα, περίπου στη 1 τα ξημερώματα, οι ένοικοι της πολυκατοικίας αντιλήφθηκαν να βγαίνουν καπνοί από το υπόγειο και αμέσως ειδοποίησαν την Πυροσβεστική.

Έπειτα από λίγη ώρα έφθασαν στο σημείο τέσσερα οχήματα με 10 άνδρες και άρχισαν αμέσως την κατάσβεση.Όμως, επειδή στο κλιμακοστάσιο υπήρχαν καπνοί, ξεκίνησε επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό ενοίκων, προκειμένου να μην αντιμετωπίσουν αναπνευστικά προβλήματα. Έτσι, με την βοήθεια κλιμακοφόρου οχήματος οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν με ασφάλεια, από διάφορους ορόφους, επτά ενοίκους της πολυκατοικίας.

Στη συνέχεια, οι πυροσβέστες έκαναν ελέγχους σε όλους τους ορόφους, προκειμένου να διαπιστώσουν ότι δεν υπήρχε κάποιος εγκλωβισμένος, ενώ έπειτα από λίγο κατάφεραν να σβήσουν την φωτιά, πριν επεκταθεί σε άλλα σημεία τη πολυκατοικίας.

Σχετικά με τα αίτια της φωτιάς σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες του ανακριτικού τμήματος, ενώ σημειώνεται ότι στην ίδια πολυκατοικία είχε εκδηλωθεί πάλι φωτιά πριν από περίπου 10 ημέρες, όπου και τότε χρειάστηκε να γίνει επιχείρηση απεγκλωβισμού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL