Live τώρα    
14°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
11.2°C14.8°C
3 BF 83%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
10.9°C13.9°C
2 BF 76%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
10.9°C11.6°C
2 BF 79%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ασθενείς βροχοπτώσεις
15 °C
13.6°C16.8°C
5 BF 86%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
10 °C
9.9°C10.7°C
3 BF 100%
Εξώδικο από τη Β. Θάνου σε Ανδ. Βγενόπουλο και ΣΚΑΪ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Εξώδικο από τη Β. Θάνου σε Ανδ. Βγενόπουλο και ΣΚΑΪ

Με εξώδικη δήλωση - πρόσκληση που απευθύνεται στον Ανδρέα Βγενόπουλο και τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, η πρόεδρος του Αρείου Πάγου απαιτεί την εντός 10 ημερών αποκατάσταση της προσβολής, την οποία, όπως επισημαίνει, υπέστη μετά τα όσα είπε εναντίον της ο επιχειρηματίας τον περασμένο μήνα και μεταδόθηκαν από τον τηλεοπτικό σταθμό. Η κ. Θάνου τονίζει ότι όσα ειπώθηκαν γι' αυτήν είναι ψευδέστατα, συκοφαντικά και δυσφημιστικά και συνιστούν μια κακοστημένη σκευωρία εις βάρος της.

Η κ. Θάνου επισημαίνει επίσης στο εξώδικό της ότι έχει στοχοποιηθεί από ορισμένα πρόσωπα. Προσθέτει δε ότι απόδειξη της προσωπικής στοχοποίησής της αποτελεί το γεγονός ότι ο Ανδρέας Βγενόπουλος δεν αρκέστηκε να καταθέσει ενώπιον της Εισαγγελίας μηνυτήρια αναφορά εις βάρος της, αλλά έσπευσε, πριν ακόμη διερευνηθεί αυτή ως προς τη βασιμότητά της από τις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές, να εμφανιστεί δημόσια σε συνέντευξη Τύπου, που μεταδόθηκε ζωντανά, σε απευθείας σύνδεση από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και να δηλώσει όλα τα καταγγελθέντα ψευδή, συκοφαντικά και δυσφημιστικά εις βάρος της γεγονότα, και ότι με τον τρόπο αυτό έγινε προσπάθεια να δοθεί η μεγαλύτερη δυνατή δημοσιότητα στις εις βάρος της συκοφαντικές καταγγελίες, πριν καν αυτές ελεγχθούν από τα αρμόδια όργανα, αποδεικνύοντας, έτσι, ότι ο σκοπός της προσπάθειας ήταν η σπίλωση του προσώπου της και η αμφισβήτηση της δικαστικής της ακεραιότητας.

Τέλος, η κ. Θάνου δηλώνει ότι, σε περίπτωση απράκτου της ταχθείσας προθεσμίας, θα ασκήσει τα νόμιμα δικαιώματά της προς αποκατάσταση της προσβολής του προσώπου της και της δικαστικής της υπόστασης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL