Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ξανά στο εδώλιο ο Ι. Μελισσανίδης για την υπόθεση λαθρεμπορίας καυσίμων

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου αναμένεται να καθίσει ξανά ο Ιάκωβος Μελισσανίδης για την υπόθεση λαθρεμπορίας πετρελαίου, μετά την έφεση που άσκησε εναντίον της αθώωσής του ο αντιεισαγγελέας εφετών...

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου αναμένεται να καθίσει ξανά ο Ιάκωβος Μελισσανίδης για την υπόθεση λαθρεμπορίας πετρελαίου, μετά την έφεση που άσκησε εναντίον της αθώωσής του ο αντιεισαγγελέας εφετών Παναγιώτης Μπρακουμάτσος.

Μαζί με τον αδερφό του Δημήτρη Μελισσανίδη θα δικαστούν ο υπέυθυνος της εταιρείας Aegean oil, Χ. Κουτσούκος, και ο πλοίαρχος Ε. Γιαννικούρης.

Υπενθυμίζεται ότι από τη συγκεκριμένη υπόθεση λαθρεμπορίας πετρελαίου υπολογίζεται πως το Δημόσιο ζημιώθηκε με πάνω από 2 δισ. ευρώ από διαφυγόντες φόρους και δασμούς.

Υπέρ της αθώωσης των κατηγορουμένων τάχθηκαν ο πρόεδρος του Δικαστηρίου Πλακίδας και ο εφέτης Διβάρης, ενώ μειοψήφησε η εφέτης Λιάτη, κρίνοντας ότι οι κατηγορούμενοι έπρεπε να καταδικαστούν.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ανήθικοι και επικίνδυνοι

Όσο πλησιάζει η ώρα να έρθει η συμφωνία των Πρεσπών στην Ολομέλεια της Βουλής, τόσο η τακτική της Ν.Δ. γίνεται πιο ανήθικη, αλλά και πιο επικίνδυνη. Είναι σαφές ότι η Ν.Δ. θέλει να αποφύγει με κάθε...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο