Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ξανά στο εδώλιο ο Ι. Μελισσανίδης για την υπόθεση λαθρεμπορίας καυσίμων

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου αναμένεται να καθίσει ξανά ο Ιάκωβος Μελισσανίδης για την υπόθεση λαθρεμπορίας πετρελαίου, μετά την έφεση που άσκησε εναντίον της αθώωσής του ο αντιεισαγγελέας εφετών...

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου αναμένεται να καθίσει ξανά ο Ιάκωβος Μελισσανίδης για την υπόθεση λαθρεμπορίας πετρελαίου, μετά την έφεση που άσκησε εναντίον της αθώωσής του ο αντιεισαγγελέας εφετών Παναγιώτης Μπρακουμάτσος.

Μαζί με τον αδερφό του Δημήτρη Μελισσανίδη θα δικαστούν ο υπέυθυνος της εταιρείας Aegean oil, Χ. Κουτσούκος, και ο πλοίαρχος Ε. Γιαννικούρης.

Υπενθυμίζεται ότι από τη συγκεκριμένη υπόθεση λαθρεμπορίας πετρελαίου υπολογίζεται πως το Δημόσιο ζημιώθηκε με πάνω από 2 δισ. ευρώ από διαφυγόντες φόρους και δασμούς.

Υπέρ της αθώωσης των κατηγορουμένων τάχθηκαν ο πρόεδρος του Δικαστηρίου Πλακίδας και ο εφέτης Διβάρης, ενώ μειοψήφησε η εφέτης Λιάτη, κρίνοντας ότι οι κατηγορούμενοι έπρεπε να καταδικαστούν.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Νέα Δημοκρατία: Αμηχανία, πανικός και σύγχυση

Από τις 21 Αυγούστου και μετά είναι ολοένα και πιο δύσκολο να παρακολουθήσεις κανείς τη Νέα Δημοκρατία. Το νομοσχέδιο που προβλέπει μείωση των ασφαλιστικών εισφορών για ελεύθερους επαγγελματίες,...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο