Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
10.6°C16.5°C
1 BF 70%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
13 °C
11.1°C14.9°C
2 BF 67%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
8.0°C14.4°C
2 BF 65%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
12.8°C14.1°C
2 BF 82%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
5 °C
4.9°C11.8°C
0 BF 100%
ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑ / Επίθεση Καραμπέρη σε Καρατζαφέρη, αστυνομία
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑ / Επίθεση Καραμπέρη σε Καρατζαφέρη, αστυνομία

Θεσσαλονίκη: Ολοκληρώθηκε χθες στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης η απολογία του φερόμενου ως εγκεφάλου μεγάλου κυκλώματος τοκογλυφίας, Μάρκου Καραμπέρη.

Ο γνωστός επιχειρηματίας εμφανίστηκε ως θύμα των τραπεζών, υποστηρίζοντας ότι σ' αυτές βρίσκονται οι πραγματικοί τοκογλύφοι και αρνήθηκε ότι είχε στήσει κύκλωμα τοκογλυφίας. Στην καταληκτική ερώτηση, ωστόσο, του εισαγγελέα για τοκογλυφικά δάνεια σε διάφορους άλλους επιχειρηματίες, είπε ότι ποτέ δεν πήρε χρήματα από φτωχό άνθρωπο, αλλά «το έκανα μόνο σε λίγες περιπτώσεις, σε μεγάλες δουλειές, σε μπίζνες», ενώ προηγουμένως εξήγησε ότι αυτού του τύπου οι «επενδύσεις» συνοδεύονταν από υψηλόποσα δάνεια. Άφησε, επίσης, αιχμές κατά της αστυνομίας, υποστηρίζοντας εμμέσως πλην σαφώς ότι έστησε αυτήν την υπόθεση επειδή ο ίδιος είναι γνωστό πρόσωπο στην κοινωνία της Θεσσαλονίκης.

Κατά τη διάρκεια της απολογίας του, ο Μ. Καραμπέρης δεν έκρυψε και τη δυσαρέσκειά του για τον Γ. Καρατζαφέρη, τον οποίο αποκάλεσε "παλιάνθρωπο". Μάλιστα, αναφέρθηκε σε πλουσιοπάροχα τραπεζώματα που έκανε στον ίδιο και σε δημοσιογράφους όταν είχε κατέβει υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης με το ψηφοδέλτιο του Κυρ. Βελόπουλου στις εκλογές για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL