Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Άλλες 4 συλλήψεις από την ΕΛ.ΑΣ για την υπόθεση του Χ. Ξηρού

Σε σύλληψη τεσσάρων ατόμων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη προχώρησε σήμερα η Ελληνική Αστυνομία,

Σε σύλληψη τεσσάρων ατόμων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη προχώρησε σήμερα η Ελληνική Αστυνομία, στο πλαίσιο των ερευνών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του Χριστόδουλου Ξηρού.

Σε έρευνα της ΕΛ.ΑΣ στην Αθήνα, στο σπίτι ενός εκ των συλληφθέντων, βρέθηκαν μία ξιφολόγχη, μία αντιασφυξιογόνα μάσκα, δύο φορητοί πομποδέκτες με φορτιστή, δύο μαχαίρια, τρεις σφεντόνες, μία «πεταλούδα», μία κροτίδα, ένα φυσίγγι των 9 χιλιοστών και έντυπο υλικό.

Σε ότι αφορά τις έρευνες στη Θεσσαλονίκη, στο σπίτι δύο εκ των συλληφθέντων, βρέθηκαν δύο αντιασφυξιογόνες μάσκες, πέντε φορητοί πομποδέκτες, ένα μαχαίρι, μια βαριοπούλα, έντυπο υλικό. Επίσης, στο σπίτι του ενός εκ των δύο, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν ποσότητα ναρκωτικών ουσιών.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Με τη λίστα Πέτσα παρά πόδα

Δεν είναι καλά τα πράγματα για την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Οι προγνώσεις για την πορεία της οικονομίας και την ανεργία θυμίζουν τις χειρότερες ημέρες των χειρότερων Μνημονίων. Και αυτό είναι κάτι που θα φανεί από το φθινόπωρο, καθώς ο τουρισμός καταρρέει και τα μέτρα για τη στήριξη της οικονομίας έχουν αποτύχει ολοκληρωτικά.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις