Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ασφάλεια και Αντιτρομοκρατική: Σύλληψη και έρευνες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Στη σύλληψη ενός "γνωστού αντιεξουσιαστή" που είχε στην κατοχή του πιστόλι και φυσίγγια προχώρησε η Ασφάλεια στα Εξάρχεια, ενώ πραγματοποιούνται έρευνες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με τη συμμετοχή της Αντιτρομοκρατικής, μετά από "πληροφορίες", σύμφωνα με την ΕΛΑΣ.

Στη σύλληψη ενός ατόμου που φέρεται να ανήκει στον αναρχικό - αντιεξουσιαστικό χώρο, σύμφωνα με την αστυνομία, έχει προσχωρήσει η Ασφάλεια, στο πλαίσιο έρευνας έπειτα από πληροφορίες για ύπαρξη οπλισμού και πυρομαχικών σε διάφορα σπίτια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Οι έρευνες τις Ασφάλειας είναι σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή, ενώ πριν από λίγο έγινε γνωστό από την ΕΛΑΣ ότι συμμετέχει και η Αντιτρομοκρατική. Ο συλληφθείς συνελήφθη επειδή βρέθηκε στην κατοχή του ένα πιστόλι με γεμιστήρα και φυσίγγια στο σπίτι του στην περιοχή των Εξαρχείων, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ.

Αστυνομικές πηγές μιλούσαν για γνωστό αντιεξουσιαστή που έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές. 

Ε.Ζ.

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Αφήστε, κ. Μητσοτάκη

Πραγματικά εντυπωσίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με όσα δήλωσε στη Βουλή εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ. Παραπονέθηκε ότι, ενώ βρισκόταν απέναντι στον Τούρκο Πρόεδρο, ο Αλ. Τσίπρας έκανε απρεπείς δηλώσεις εις βάρος του.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο