Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
18.6°C21.2°C
3 BF 46%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
18.5°C22.0°C
2 BF 36%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.2°C20.5°C
3 BF 59%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.8°C20.2°C
5 BF 44%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
20.1°C20.1°C
2 BF 47%
Αστυνομική καταδίωξη επίδοξων ληστών
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Αστυνομική καταδίωξη επίδοξων ληστών

Φωτογραφία αρχείου

Τον τρυαματισμό τριών αστυνομικών είχε ως αποτέλεσμα καταδίωξη που σημειώθηκε νωρίτερα από τη Δάφνη μέχρι το Μενίδι, Οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη δύο εκ των τριών επιβαινόντων σε ΙΧ αυτοκίνητο. Αναζητείται μία γυναίκα.

Ολα ξεκίνησαν το μεσημέρι της Παρασκευής όταν σύμφωνα με την Αστυνομία, οι φερόμενοι δράστες επιχείρησαν να ληστέψουν ηλικιωμένη γυναίκα στο σπίτι της, στη Δάφνη. Ωστόσο, μια γυναίκα που μένει κοντά, τους είδε κι ενημέρωσε την Άμεση Δράση.

Στο σημείο έσπευσαν περιπολικά και μοτοσικλετιστές της ομάδας ΔΙΑΣ, αλλά οι δράστες πρόλαβαν και επιβιβάστηκαν σε ΙΧ αυτοκίνητο επιχειρώντας να διαφύγουν.

Τότε ξεκίνησε καταδίωξη κατά τη διάρκεια της οποίας σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δράστες προσπάθησαν να εμβολίσουν μοτοσικλέτες της ΔΙΑΣ με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρεις αστυνομικοί. Στο Μενίδι το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε και οι αστυνομικοί προχώρησαν στις δύο συλήψεις.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL