Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
16 °C
13.9°C17.6°C
4 BF 72%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
18.6°C21.1°C
2 BF 61%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
17 °C
16.5°C18.0°C
3 BF 80%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
18.8°C20.8°C
5 BF 51%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
20 °C
17.3°C19.9°C
2 BF 52%
"Η ΝΔ υποκύπτει σε πιέσεις και δεν ακούει τους εμπειρογνώμονες για μέτρα κατά του κορωνοϊού"
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

"Η ΝΔ υποκύπτει σε πιέσεις και δεν ακούει τους εμπειρογνώμονες για μέτρα κατά του κορωνοϊού"

Η μάσκα χρειάζεται, είναι ένα μέσο προστασίας και χρειάζεται χωρίς εξαιρέσεις ειδικά σε χώρους κλειστούς που δεν αερίζονται, επισήμανε μιλώντας στον 91,4 Στο Κόκκινο Θεσσαλονίκης ο Σταμάτης Βαρδαρός, πρώην γενικός γραμματέας του υπουργείου Υγείας και εξήγησε ότι είναι αναγκαία γιατί έχουμε και πολλούς ασυμπτωματικούς φορείς. Παράλληλα επισήμανε ότι σύμφωνα με πληροφορίες του υπάρχει διαφοροποίηση ανάμεσα σε αυτά τα οποία εισηγούνται οι επιστήμονες σε σχέση με αυτά που τελικά αποφασίζει η κυβέρνηση.

Δεν είναι εισηγήσεις των εμπειρογνωμόνων, εξήγησε ο κ. Βαρδαρός στον Απόστολο Λυκεσά, να μην φοράνε πχ μάσκες οι πιστοί στις εκκλησίες, αυτές είναι αποφάσεις της κυβέρνησης η οποία θέτει τα κριτήρια και κινείται από άλλες πιέσεις, συμφέροντα και αναγκαιότητες και όχι εξαιτίας της ανάγκης να επανεκκινηθεί η οικονομία, αυτό το αντιλαμβανόμαστε όλοι  

https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/866424040&color=%23ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&show_teaser=true&visual=true

105,5 Sto Kokkino · Σταμάτης Βαρδαρός - 91,4 Στο Κόκκινο Θεσσαλονίκης - 29 Ιουλίου 2020

Η προστασία της Δημόσιας Υγείας και η επανεκκίνηση της Οικονομίας πάνε χέρι – χέρι. Χωρίς το ένα δηλαδή την υγειονομική θωράκιση δεν θα έχουμε καλά αποτελέσματα ούτε στο άλλο, τόνισε.

Ο κ. Βαρδαρός εξήγησε ότι δεν είναι το λοκ ντάουν αυτό που ευθύνεται για τις συνέπειες στην Οικονομία είναι η ίδια η πανδημία που επιφέρει συνέπειες και στο οικονομικό περιβάλλον γι’ αυτό και ο ΣΥΡΙΖΑ έχει προτείνει με το «Μένουμε Όρθιοι 1 και 2» την ανάγκη λήψης εμπροσθοβαρών μέτρων.

Η κυβέρνηση πιεζόμενη και επηρεαζόμενη και από άλλες πλευρές, κυρίως οικονομικές με χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό της κρουαζιέρας, καθώς από τη μια επανέρχεται και σωστά η χρήση της μάσκας και από την άλλη επιτρέπονται να έρθουν κρουαζιερόπλοια, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τα νησιά και τον ίδιο τον κόσμο και ενώ ξέρουμε ότι η κατάσταση των δομών υγείας στα νησιά δεν είναι και η καλύτερη, έχουμε υποστελέχωση.

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL