Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
17.1°C20.7°C
2 BF 52%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
18 °C
16.5°C18.5°C
2 BF 68%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
14.8°C16.6°C
3 BF 70%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
15.4°C18.0°C
4 BF 52%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.9°C19.9°C
3 BF 40%
Μαζική "υποδοχή" του Κ. Μητσοτάκη στην Κέρκυρα με συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας κατά του kassiopi project (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Μαζική "υποδοχή" του Κ. Μητσοτάκη στην Κέρκυρα με συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας κατά του kassiopi project (Video)

Απογευματινή κινητοποίηση στην Ελαιουργία των Σινιών πραγματοποιήται αυτή την ώρα ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του Ερημίτη, εν αναμονή  της άφιξης στην περιοχή του Κυριάκου Μητσοτάκη και Υπουργών της Κυβέρνησης. Ο Πρωθυπουργός είναι κεντρικός ομιλητής στα εγκαίνια εργασιών που διοργανώνει η NCH Capital. Οι οποίοι θα φτάσουν λίγο μετά τος 19:00 το απόγευμα προκειμένου να εγκαινιάσουν την έναρξη των εργασιών του έργουhttps://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FCORFUTV%2Fvideos%2F314665223257253%2F&show_text=false&width=734&height=413&appId

Η συγκέντρωση μετατράπηκε σε πορεία διαμαρτυρίας και αυτή την ώρα η αστυνομία έχει αποκλείσει τους συγκεντρωμένους να προχωρήσουν στο δρόμο από τις Σινιές προς τον Άγιο Στέφανο, επικαλούμενη τις εντολές λόγω της παρουσίας του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ο οποίος θα μιλήσει προσκεκλημένος της NCH Capital στο χώρο του παλιού φυλακίου εντός του Ερημίτη.

Νωρίτερα, εκπρόσωποι του Ερημίτη Πλους αλλά και στελέχη πολιτικά και αυτοδιοικητικά μίλησαν στους συγκεντρωμένους πριν ξεκινήσει η πορεία διαμαρτυρίας.

Πάντως, ο Κ. Μητσοτάκης, οι υπουργοί και άλλο επίσημοι… «έκοψαν δρόμο» και πήγαν στον Ερημίτη από άλλο σημείο. Μαζί τους, από πλευράς Αυτοδιοίκησης, πήγε η περιφερειάρχης Ρόδη Κράτσα με τον πρόεδρο του Περιφερειακού, η δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας Μερόπη Υδραίου με τον πρόεδρο του Δημοτικού, ενώ τον Πρωθυπουργό συνόδεψε ο βουλευτής Κέρκυρας Στ. Γκίκας.

Παρόντες στη συγκέντρωση-διαμαρτυρία για τον Ερημίτη είναι η Αντιπρόεδρος της Βουλής, Σ. Σακοράφα και ο Βουλευτής Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ, Α. Αυλωνίτης.



Διαβάστε επίσης:

Κέρκυρα: «Θερμή υποδοχή» στον Κ. Μητσοτάκη από τα εργατικά Σωματεία (Video)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL