Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Συνεχίζεται η δίκη για το βιασμό 19χρόνης κοπέλας ΑΜΕΑ στη Ρόδο (video)

Η 21 χρονη το βράδυ της 1ης του Δεκέμβρη του 2018 και 3 μόλις μέρες από τη άγρια γυναικοκτονία της Ελένης Τοπαλούδη, υπέστη ομαδικό βιασμό στη Ρόδο - Κατηγορούμενοι είναι ο 21χρονος Αλβανός που έχει καταδικαστεί για τη δολοφονία και τον βιασμό της Ελένης Τοπαλούδη και ένας 24χρονος Ρομά.

Για τρίτη μέρα συνεχίζεται σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Κω, η εκδίκαση της υπόθεσης του ομαδικού βιασμού στη Ρόδο με θύμα 19χρονης ΑΜΕΑ.  Στο εδώλιο βρίσκεται ξανά ο βιαστής και δολοφόνος της Ελένης Τοπαλούδη.

Η 21 χρονη σήμερα νεαρή γυναίκα που το βράδυ της 1ης του Δεκέμβρη του 2018 και τρεις μόλις μέρες από τη άγρια δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, υπέστη ομαδικό βιασμό στη Ρόδο.

 

Κατηγορούμενοι είναι ο 21χρονος Αλβανός που έχει καταδικαστεί για τη δολοφονία και τον βιασμό της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη και ένας 24χρονος Ρομά.

Χτες για τέσσερις και πλέον ώρες, η Ειρήνη κατέθετε και απαντούσε αγόγγυστα στις ερωτήσεις των συνηγόρων υπεράσπισης των φερόμενων βιαστών της.

Έξω από το δικαστήριο βρέθηκαν για να διαμαρτυρηθούν και να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους μέλη του Πανελλαδικού Σωματείου Γυναικείων Δικαιωμάτων “Το Μωβ”.

 

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

Δείτε όλα τα σχόλια

Όλες οι Ειδήσεις