Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
17.0°C19.2°C
4 BF 55%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
11.5°C15.6°C
3 BF 74%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
14.0°C16.6°C
4 BF 72%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
16 °C
14.9°C17.7°C
3 BF 73%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
16.8°C16.9°C
2 BF 65%
Το ευχαριστώ της οικογένειας Τοπαλούδη
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Το ευχαριστώ της οικογένειας Τοπαλούδη

Οι γονείς της αδικοχαμένης φοιτήτριας, που δολοφονήθηκε στις 28 Νοεμβρίου του 2018, αναφέρουν στην επιστολή τους:

"Ευχαριστούμε όλους τους ανθρώπους που στάθηκαν στο πλευρό της οικογένειάς μας όλο αυτό το χρονικό διάστημα, από τις πρώτες στιγμές και εννοώ από τους λιμενικούς, που έκαναν πάρα πολύ καλά τη δουλειά τους και μας ενημέρωναν από το πρώτο λεπτό. Όλους όσους συντέλεσαν και να καταλήξουμε, φυσικά, στη διαδικασία τη δικαστική. Ήταν ένα δικαστήριο που έπρεπε να παρακολουθήσουν όλοι οι φοιτητές Νομικής και οι δικηγόροι για να δουν μια υποδειγματικότατη διαδικασία. Όλοι τους στάθηκαν στο ύψος τους και έφτασαν το ύψος της ελληνικής δικαιοσύνης πάρα πολύ ψηλά, μέχρι τον ουρανό".

Αφού ευχαρίστησαν τους λιμενικούς, τους ιατροδικαστές, την ανακρίτρια, την πρόεδρο και την εισαγγελέα του δικαστηρίου, ευχαρίστησαν και όλο τον κόσμο που τους στήριξε.

"Σε όλους τους ανθρώπους που μας στάθηκαν, σε όλους όσους ήταν απ' έξω και στις χιλιάδες ανθρώπων που μας έστειλαν τόσα πολλά μηνύματα συμπαράστασης. Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για όλο αυτό το χρονικό διάστημα και τη συμπαράστασή σας. Έβλεπα στα μάτια σας το πόσο άνθρωποι είσαστε".

Στην επιστολή τους, οι γονείς καταλήγουν ότι είναι καιρός πια, όλοι μαζί, να προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε μια κοινωνία και ένα περιβάλλον ασφαλέστερο για τα παιδιά μας.

Υπενθυμίζεται, πως η δίκη της Ελένης Τοπαλούδη ολοκληρώθηκε πριν από μερικές βδομάδες και στους δολοφόνους της επιβλήθηκε ποινή ισόβιας κάθειρξης.

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL