Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
21.1°C25.3°C
3 BF 46%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
23 °C
20.2°C24.2°C
2 BF 48%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
18.8°C21.0°C
3 BF 64%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
22 °C
19.3°C21.8°C
2 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
25 °C
24.5°C24.5°C
3 BF 40%
Παγώνη: Δεν πρέπει να ανοίξουν τα δημοτικά και τα νηπιαγωγεία (video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Παγώνη: Δεν πρέπει να ανοίξουν τα δημοτικά και τα νηπιαγωγεία (video)

Τη διαφωνία της με το άνοιγμα των δημοτικών και νηπιαγωγίων, εξέφρασε η  πρόεδρος των νοσοκομειακών ιατρών (ΕΙΝΑΠ) Ματίνα Παγώνη, ενώ ξεκαθάρισε μάλιστα ότι “τα μέτρα θα πρέπει να τηρηθούν για όλο το καλοκαίρι”.https://www.youtube.com/embed/YV2OedyODRc

"Τα παιδιά του δημοτικού και του νηπίου δεν είναι δυνατόν να τηρήσουν τα μέτρα” τόνισε η ίδια μιλώντας σήμερα στο ΣΚΑΙ, ενώ σημείωσε ότι από το Σεπτέμβρη, τα παιδιά θα είναι πιο εξοικειωμένα με τα μέτρα και τους όρους τήρησης των αποστάσεων.

Στο σχολείο θα τα επιβλέπει ένας και μόνος δάσκαλος, αυτό είναι δύσκολο. "Τα παιδιά στις παιδικές χαρές, τώρα τα επιβλέπει ο παππους και η γιαγιά με τα μαντηλάκια και τα λοιπά αντισημπτικά, τους καθαρίζουν τα χέρια, τα προσέχουν. “Φοβάμαι την επιστροφή” υπογράμμισε η κα Παγώνη.

“Αν έχουμε κρούσματα μέσα στο καλοκαίρι θα είναι πολύ δύσκολο” πρόσθεσε. «Πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί και να πηγαίνουμε βήμα-βήμα.» Οι γονείς λένε όχι σε μεγάλο ποσοστό, ανησυχούν, ποιος θα πάρει την ευθύνη σε περίπτωση που γίνει κάτι, διερωτήθηκε η κ. Παγώνη.

“Τα μικρά παιδιά χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να εξοικειωθούν” κατέληξε η πρόεδρος των νοσοκομειακών ιατρών (ΕΙΝΑΠ).

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL