Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
24 °C
22.8°C25.7°C
4 BF 40%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
21 °C
17.6°C23.7°C
5 BF 35%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.8°C22.1°C
5 BF 52%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.1°C23.8°C
5 BF 53%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
24 °C
21.8°C23.9°C
6 BF 17%
Ολοκληρώνεται η δίκη Τοπαλούδη – «Καταπέλτης» η εισαγγελέας για τη δράση των δύο κατηγορούμενων (video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ολοκληρώνεται η δίκη Τοπαλούδη – «Καταπέλτης» η εισαγγελέας για τη δράση των δύο κατηγορούμενων (video)

Με την αγόρευση της εισαγγελέως της έδρας μπαίνει στην τελική φάση η δίκη για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη από τους δύο κατηγορούμενους. Η εισαγγελέας ήταν καταπέλτης απέναντι στους δύο κατηγορούμενους για τον βιασμό και τη δολοφονία της Τοπαλούδη στη χθεσινή της αγόρευση και όπως τόνισε ο ένας προσέλκυε τα κορίτσια και ο άλλος πλήρωνε για να τα μοιράζονται».https://www.megatv.com/embed/?p=38582462

«Οι ψυχικές δυνάμεις ενός ανθρώπου που έχασε έτσι το παιδί του δεν έχουν όρια» ανέφερε ο κ. Τοπαλούδης, προσθέτοντας ότι «δεν πρέπει να γεμίζουμε τις τσέπες τους με χρήματα, αλλά την καρδιά τους με αγάπη», δήλωσε σε παρέμβασή του στο Mega ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη. «Όταν κλείνει η πόρτα και μένουμε μόνοι μας στο σπίτι, οι τρεις και όχι τέσσερις, βιώνουμε τον πόνο μας» συμπλήρωσε.

O ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας μιλώντας επίσης στο MEGA, αναφέρθηκε στην επιλογή των κατηγορουμένων να βγουν «εκτός υπερασπιστικής λογικής», σημειώνοντας ότι έχουν βγάλει τον χαρακτήρα τους, τονίζοντας ότι αυτό βοηθά αρκετά το δικαστήριο για την κρίση του. 

Παράλληλα, ο συνήγορος της οικογένειας Τοπαλούδη υπογράμμισε το ενδιαφέρον που υπάρχει σε όλο το πανελλήνιο για τη δίκη. «Είναι από τις μεγάλες δίκες στην Ελλάδα» τόνισε και πρόσθεσε ότι είναι μεγάλο το ενδιαφέρον από οικογένειες προκειμένου να αντιμετωπίσουν ανάλογες εφηβικές συμπεριφορές και να προλάβουν ίδια γεγονότα. 

Καταλήγοντας ο Αλέξης Κούγιας, υπογράμμισε ότι οι αξιόλογοι δικαστές και ένορκοι που έχουν αναλάβει την υπόθεση της δολοφονίας της νεαρής κοπέλας προσπαθούν να αναδείξουν και τις παράνομες συμπεριφορές ανθρώπων (γιατροί, συγγενείς δραστών).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL