Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Δωρίζουν τσικουδιά για την παρασκευή αντισηπτικών (video)

“Tο κράτος ψάχνει και κάνει εισαγωγές οινοπνεύματος και κανείς δεν έχει μιλήσει για τους εγχώριους παραγωγούς. Μόνο ο νομός Ηρακλείου μπορεί να παράγει 4- 5 τόνους! Δωρίζουμε για το κοινωνικό σύνολο, είπε ο πρόεδρος Αποσταγματοποιών

Τη δωρεά τσικουδιάς στο ελληνικό κράτος για την παρασκευή αντισηπτικού υγρού ώστε να διατεθεί στις υγειονομικές αρχές της χώρας, και να συμβάλει στη μάχη κατά της πανδημίας του κορωνοϊού αποφάσισε ο Σύλλογος Παραδοσιακών Αποσταγματοποιών Ν. Ηρακλείου.

Ο πρόεδρος Αποσταγματοποιών Τάσος Βρέντζος, μιλώντας στο Mega, ανέφερε χαρακτηριστικά “το κράτος ψάχνει και κάνει εισαγωγές οινοπνεύματος και κανείς δεν έχει μιλήσει για τους εγχώριους παραγωγούς που έχουν τη δυνατότητα να συμβάλλουν. Τόνισε μάλιστα ότι μόνο ο νομός Ηρακλείου μπορεί να παράγει 4- 5 τόνους!

Είναι στο “χέρι του κράτους” να εκμεταλλευτεί τη δυνατότητα αυτή, υπογράμμισε ο ίδιος και πρόσθεσε “έχουμε πρώτες ύλες μπορούμε να βοηθήσουμε”. Δωρίζουμε για το κοινωνικό σύνολο, κατέληξε ο Τάσος Βρέντζος.

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Πίσω από το παραπέτασμα της γελοιότητας

Είναι το λιγότερο αστεία και γραφικά τα κυβερνητικά στελέχη, όταν βγαίνουν στα κανάλια να εξηγήσουν ότι το πακέτο των 37 δισ. η Ελλάδα το κέρδισε με το σπαθί του Κυριάκου Μητσοτάκη, με τις εξαιρετικές διαπραγματευτικές του δυνατότητες και με τις λαμπρές επιδόσεις της ελληνικής οικονομίας.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις