Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
17.8°C20.7°C
2 BF 46%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
14.8°C18.0°C
3 BF 57%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
16.0°C18.8°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
18.3°C20.8°C
3 BF 52%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
15.7°C16.3°C
1 BF 53%
Κορωνο-δημοκρατία «άνευ προηγουμένου» στον Ευαγγελισμό (Ηχητικό)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κορωνο-δημοκρατία «άνευ προηγουμένου» στον Ευαγγελισμό (Ηχητικό)

Με την πανδημία δικαιολογούν τα αδικαιολόγητα, ο πρόεδρος της ΔΑΚΕ στον Ευαγγελισμό πήρε την θέση της πρώην διευθύντριας νοσηλευτικής και αυτή την έστειλαν στο Οφθαλμιατρείο επειδή εκεί κάποιος πήρε κανονική άδεια, η ίδια διοίκηση και κυβέρνηση έβαλαν ξανά τα ΜΑΤ στο νοσοκομείο όπως το 2014 που είχαμε τραυματίες, είπε η νοσηλεύτρια Φωτεινή Καρυστινάκη Στο Κόκκινο και τον Γιώργο Τραπεζιώτη.https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/793572955&color=%23ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&show_teaser=true&visual=true


Στην κινητοποίηση στον Ευαγγελισμό είμασταν με μάσκες και αποστάσεις, επαγγελματίες Υγείας είμαστε, ξέρουμε καλύτερα από όποιον θέλει να μας τα υποδείξει, μόνο τη στιγμή που μπήκαν μέσα αστυνομικοί χάθηκαν λίγο οι αποστάσεις, είπε η κα Καρυστινάκη. Δεν ζητάμε επιδόματα ή βαρέα ανθυγιεινά, μέσα προστασίας ζητήσαμε και προσλήψεις, έχουμε μεγάλες ελλείψεις, μας δίνουν μάσκες ληγμένες από το 2017, που είχαν... ξεμείνει από δωρεά, όνο οι συνάδελφοι στις διασωληνώσεις έχουν μάσκες 3Μ και αυτές είναι λίγες που εξασφάλισαν συνάδελφοι μέσω γνωστών, όπως και μάσκες, κτλ.

Θύμισε εξάλλου ότι «τα είχαμε ξαναζήσει το 2014» τα ΜΑΤ μέσα στο νοσοκομείο, είχαμε και τραυματίες, ήταν ο ίδιος διοικητής και η ίδια κυβέρνηση που έβαλαν τις διμοιρίες μέσα. Τώρα η πανδημία ήρθε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, στον Ευαγγελισμό ζούμε άνευ προηγουμένου... Δημοκρατία, με στελέχη του νοσοκομείου να διώκονται εν μέσω πανδημίας, χτες η πρώην διευθύντια της νοσηλευτικής υπηρεσίας αντικαταστάθηκε από τον πρόεδρο της ΔΑΚΕ Ευαγγελισμού, ο λόγος ήταν αντικατάσταση διευθύντριας που πήρε... κανονική άδεια στο Οφθαλμιατρείο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL