Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Συνελήφθη ο Μητροπολίτης Κυθήρων Σεραφείμ

Συνελήφθη ο Μητροπολίτης Σεραφείμ Κυθήρων επειδή λειτούργησε παρά την απαγόρευση - Επείγουσα επιστολή προς τον σεβασμιώτατο Μητροπολίτη είχε αποστείλει χθες το βράδυ ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Θ. Δρίτσας.

Σάλος προκλήθηκε στα Κύθηρα μετά την απόφαση του τοπικού Μητροπολίτη να λειτουργήσει κανονικά την Παρασκευή παρά την ξεκάθαρη απαγόρευση εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊο και την απαγόρευση των συναθροίσεων.

Η αντίδραση των αρχών ήταν άμεση. Ο Μητροπολίτης προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα το Σάββατο το πρωί και σχηματίστηκε εις βάρος του δικογραφία.

Μετα από εντολή του Εισαγγελέα αφεθηκε ελευθερος και του εγιναν αυστηρες συστασεις για πληρη τηρηση των απαγορευσεων που οριζει ο νομος.

Ο Μητροπολίτης αφού παρουσιάστηκε στο αστυνομικό τμήμα του νησιού, είπε στους αστυνομικούς ότι δεν είχε φτάσει ακόμα η εγκύκλιος του αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου.

Επείγουσα επιστολή προς τον σεβασμιώτατο Μητροπολίτη είχε αποστείλει χθες το βράδυ ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Θ. Δρίτσας.

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Βουταρία

Έχουν πλημμυρίσει αυτές τις μέρες τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από διαφημίσεις Κέντρων Επαγγελματικής Κατάρτισης που πουλάνε μαθήματα τηλεκπαίδευσης

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις